Eski koca dehşeti! Boşandığı eşini cadde ortasında defalarca bıçakladı

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde bir kadın, eski eşi tarafından cadde ortasında saldırıya uğradı. Defalarca bıçaklanan talihsiz kadını fark eden İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli askerler, saldırganı etkisiz hale getirip, yaralı kadına ilk müdahaleyi yaptı. Kanlar içindeki kadın hastaneye kaldırılırken, saldırgan Necmettin G. ise gözaltına alındı.

Korkunç olay Sivas'ın Şarkışla ilçe merkezinde bulunan Cumhuriyet Caddesi üzerinde İlçe Jandarma Komutanlığı binası önünde meydana geldi.

İstanbul'da yaşayan Necmettin G., ilçe merkezinde 1 yıl önce boşandığı eski eşi Müzeyyen B. ile karşılaştı. Necmettin G., cadde üzerinde eski eşine bıçakla saldırdı.

Eski koca dehşeti! Boşandığı eşini cadde ortasında defalarca bıçakladı

Çeşitli yerlerinden aldığı bıçak darbeleriyle yere yığılan 35 yaşındaki Müzeyyen B. acılar içinde yardım isterken, Necmettin G. ise elindeki bıçakla tehdit ettiği çevredekilerin yaklaşmasını engelledi. Bu sırada olayı fark eden İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli askerler, saldırganı etkisiz hale getirip, yaralı kadına ilk müdahaleyi yaptı.

Eski koca dehşeti! Boşandığı eşini cadde ortasında defalarca bıçakladı - Resim : 2

Saldırgan gözaltına alındı, yaralanan Müzeyyen B. ise ambulansla Şarkışla İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahalenin ardından Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilen Müzeyyen B.'nin hayati tehlikesi bulunuyor. Olay anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Eski koca dehşeti! Boşandığı eşini cadde ortasında defalarca bıçakladı - Resim : 3

DHA

Eski koca dehşeti! Boşandığı eşini cadde ortasında defalarca bıçakladı ile ilgili etiketler Sivas kadına şiddet bıçaklama
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.