Eski kedicik Seda Işıldar: 16 yaşındayken cinsel tacize uğradım

Adnan Oktar ve ekibi halen çeşitli suçlardan yargılanırken, kediciklerden yıllar sonra itiraflar geldi. Eski kedicik Seda Işıldar, dün gece çıktığı bir televizyonun canlı yayınında şoke eden itirafta bulundu. Işıldar, bundan 35 yıl önce henüz 16 yaşındayken, Adnan Oktar tarafından cinsel tacize uğradığını söyledi. Oktar’ın sosyal medyadaki destekçileri bu itiraftan sonra sosyal medyada linç kampanyası başlattı. Savcılığın bu linç kampanyasının ardından harekete geçtiği öğrenildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Bir dönem kısa adı BAV olan Bilim Araştırma Vakfı üyesi yakışıklı ve güzel kızlarla kamuoyunu meşgul eden Adnan Oktar, yine gündeme geliyor.

ADNAN OKTAR İÇİN 1365 YIL HAPİS CEZASI İSTENİYOR

Adnan Oktar Suç Örgütü'ne yönelik yürütülen soruşturma geçtiğimiz günlerde tamamlanmıştı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca örgüte yönelik 'çatı iddianamesi' hazırlandı. Cumhuriyet savcıları Serdar Akan ve Caner Baboğlu tarafından hazırlanan iddianamenin yaklaşık 4 bin sayfa olduğu öğrenildi. 215 şüpheli, 11 müşteki-şüpheli, 26 mağdur ve 98 müştekinin yer aldığı iddianame ile ilgili yeni bir bilgi ortaya çıktı.

İddianame kapsamında 1 numaralı şüpheli ve suç örgütünün lideri Adnan Oktar hakkında istenen cezanın detayları belirlendi.

Adnan Oktar hakkında 'Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma Ve Yönetme' suçundan 9 yıla kadar, 'Siyasal Ve Askeri Casusluğa Teşebbüs Etmek' suçundan 20 yıla kadar, 'Cinsel İstismar' suçundan 78 yıla kadar, 7’si çocuk 27 'Cinsel Saldırı' suçundan 255 yıla kadar, hapis cezası talep edildi.

Ayrıca Oktar hakkında '6136 Sayılı Yasaya Muhalefet Etmek' suçundan 8 yıla kadar, 'Eğitim Öğretim Hakkının Engellenmesi' suçundan 80 yıla kadar, 'Eziyet' suçundan 10 yıla kadar hapis cezası talep edilirken 'Şantaj' suçundan 3 yıla kadar, 'Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma' suçundan 168 yıla kadar, 'Suçtan Kaynaklanan Malvarlığı Değerlerini Aklama' suçundan 10,5 yıla kadar hapsi istendi.

Eski kedicik Seda Işıldar: 16 yaşındayken cinsel tacize uğradım

KEDİCİKTEN 35 YIL SONRA GELEN İTİRAF

Öte yandan Adnan Oktar’ın eski müridi Seda Işıldar, dün akşam Uçankuş Tv’nin canlı yayınına çıkarak şoke eden iddiada bulundu. Eski kedicik Seda Işıldar, 35 yıl önce Adnan Oktar tarafından zorla evlendirildiğini ve henüz 16 yaşında iken cinsel tacize uğradığını söyledi.

Eski kedicik Seda Işıldar: 16 yaşındayken cinsel tacize uğradım - Resim : 2

AÇIKLAMA SONRASI SOSYAL MEDYADA LİNÇ EDİLDİ

Eski kedicik Işıldar’ın açıklamaları, izleyiciler arasında büyük tepkiye neden olduğu öğrenildi. Adnan Oktar’ın sosyal medyadaki destekçileri bu itiraftan sonra sosyal medyada linç kampanyası başlattı.

Eski kedicik Seda Işıldar: 16 yaşındayken cinsel tacize uğradım - Resim : 3

Savcılığın bu linç kampanyası sonrasında harekete geçtiği öğrenildi.

Eski kedicik Seda Işıldar: 16 yaşındayken cinsel tacize uğradım ile ilgili etiketler Adnan Oktar Kedicik cinsel taciz Taciz Seda Işıldar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.