Eski kayınpeder katliam yapmıştı! Aile üyeleri yan yana toprağa verildi

Afyonkarahisar’da eski dünürleri tarafından otomobilin içerisinde yaylım ateşe tutularak öldürülen 3’ü kadın 4 kişi toprağa verildi. Cinayeti işleyip kaçtıktan sonra yakalanan şahsın olay esnasında alkollü olduğu ortaya çıkarken, olayda yaralanan eski damadın ise yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor.

Olay, merkeze bağlı Çıkrık beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yusuf ve Fatma Mercan çifti 5 yıllık bir evliliğin ardından yaklaşık 3 yıl önce boşandı. Boşanan çiftin 2 çocuğunun velayeti ise anne Fatma Mercan’a verildi. Dün akşam saatlerinde Yusuf Mercan çocuklarını görme izninde aldıktan sonra birlikte vakit geçirdikten sonra, eski eşine bırakmak için aile üyeleri ile birlikte Çıkrık beldesine geldi. Çocukları eski eşine veren Yusuf Mercan iddiaya göre, dönüş yolunda beldedeki meydanda eski kayınpederi İsmail Kınçak ile karşılaştı. Burada taraflar arasında çocuk görme meselesi ve geçmişte alınan borç paraya karşılık verilen senedin icraya konulması meselesi yüzünden tartışma yaşandı.

ESKİ KAYINPEDER, AİLEYE KURŞUN YAĞDIRDI

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine cinnet getiren Kınçak iddiaya göre, belindeki tabancayı çıkararak otomobilin kapılarını açıp içeri kurşun yağdırdı. Olayda araç içerisinde bulunan Yusuf Mercan, babası Mevlüt, annesi Şefika ve kız kardeşi Hatice Mercan ile anneannesi Hanife Mutlu vuruldu. Hastaneye kaldırılan şahıslardan Yusuf Mercan tedavi altına alınırken, diğer aile üyeleri ise yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybettiler.

KATLEDİLEN AİLE ÜYELERİ YAN YANA TOPRAĞA VERİLDİ

Olayda hayatını kaybeden babası Mevlüt, annesi Şefika ve kız kardeşi Hatice Mercan ile anneannesi Hanife Mutlu’nun cenazeleri otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından aile üyelerine teslim edildi. Mevlüt, Şefika ve Hatice Mercan Çıkrık Belde Mezarlığı’nda gerçekleştirilen cenaze töreninin ardından son yolculuklarına uğurlandı. Anneanne Hanife Mutlu ise merkeze bağlı İsmailköy’de toprağa verildi. Eski dünürleri tarafından katledilen aile üyeleri yan yana toprağa verildiler.

Olayı gerçekleştiren İsmail Kınçak’ın ise jandarmadaki işlerinin ise devam ettiği bildirildi.

Eski kayınpeder katliam yapmıştı! Aile üyeleri yan yana toprağa verildi ile ilgili etiketler Afyonkarahisar katliam

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.