Eski günlere geri dönüldü bayramda gazete yok! (Bayramda gazete basılacak mı?)

Turkuvaz ve Demirören Medya ve Sözcü bayramda gazete çıkarmamak konusunda anlaştı. Türkiye'de 1993'te son bulan uygulama gibi 3 gün bayramda ulusal gazete basılmayacak.

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Türkiye genelinde uygulanacak sokağa çıkma yasağı nedeniyle, gazetesinin 24-25-26 Mayıs tarihlerinde üç gün yayınlanmayacağını duyurdu.

Medyaradar'ın haberine göre; Turkuvaz Dağıtım, Demirören ve Turkuvaz Medya’nın talebi doğrultusunda sokağa çıkma yasağının olduğu günlerde, tirajların ciddi oranlarda düşmesi sebebiyle gazetelerin basılmaması yönünde karar aldı.

Sözcü Grubu’nun bu karara itiraz etti ancak daha sonra bu gazete de bayramda çıkmamak konusunda anlaştı. 

BAYRAM GAZETESİ BASILIYORDU

Daha önceki yıllarda İstanbul, Ankara, İzmir gazeteciler cemiyetlerinin 1946-1993 arasında aldıkları kararla Basın İş Kanunu’nun 20. maddesine dayanarak Bayram gazetesi çıkarılıyordu ve ulusul gazeteler bu günlerde tatil yapıyorlardı. Daha sonra bu karar değişti ve bayramlarda da ulusal gazeteler baskı yapmaya başladı.

Eski günlere geri dönüldü bayramda gazete yok! (Bayramda gazete basılacak mı?) ile ilgili etiketler Hürriyet Gazete
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.