Eski futbolcunun buzdolabından çıkanlar mide bulandırdı! Ceset parçalarıyla dolu...

Ganalı eski futbolcu ve spor yorumcusu Richard Gyamfi'nin buzdolabında çıkanlar tüm dünyayı şoke etti. 15 yaşındaki bir çocuğun kaybolması üzerine harekete geçen polis ekipleri eski futbolcunun buzdolabında üç insan kafası ve ceset parçaları buldu. Olay sonrası tutuklanan eski futbolcu cinayetleri işlediğini itiraf etti.

Gana'nın Abesim kasabasında meydana gelen tüyler ürperten olayda eski futbolcu Richard Gyamfi işlediği cinayetlerle kan dondurdu.

GÖRGÜ TANIKLARININ İFADESİ HER ŞEYİ ORTAYA ÇIKARDI

15 yaşındaki oğlunun günlerdir kayıp olması üzerine polise haber veren bir Ganalı, kan donduran olayların da ortaya çıkmasını sağladı. Polis, halkın da verdiği söz konusu ihbarları da değerlendirerek Richard Gyamfi'nin evine baskın düzenledi. Kanyi Daily haber sitesine göre, Gyamfi önce babaya oğlunu hiç görmediğini ve ortadan kaybolmasıyla hiçbir ilgisi olmadığını söyledi. Ancak görgü tanıklarının da ifadeleri sonrası dehşete düşüren gerçek ortaya çıktı.

Eski futbolcunun buzdolabından çıkanlar mide bulandırdı! Ceset parçalarıyla dolu...

CESETLERİ BUZDOLABINA KOYMUŞ

Yapılan kısa bir arama sonucu polis, dehşete düşüren manzarayla karşılaştı. Eski futbolcunun buzdolabında söz konusu çocuğun kesik kafası dışında folyolara sarılmış iki kesik baş daha bulundu. Bununla birlikte buzdolabının içinden parçalara ayrılmış vücut parçaları da çıkarıldı.

Eski futbolcunun buzdolabından çıkanlar mide bulandırdı! Ceset parçalarıyla dolu... - Resim : 2

Gana Polis Teşkilatı Halkla İlişkiler Müdürü Alexander Kwaku Obeng yerel basına, "Cenazeler, soruşturmayı desteklemek için adli analizlerin yapılması için Accra'daki Gana Polis Teşkilatı hastane morguna taşınıyor. Öldürülen kişilerin ailelerine, halka ve polis memurlarına psikolojik destek verilecek. Söz konusu kişi şu an gözaltında'' dedi.

Kaynak: Mynet

 

Eski futbolcunun buzdolabından çıkanlar mide bulandırdı! Ceset parçalarıyla dolu... ile ilgili etiketler futbolcu eski Ganalı buzdolabı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.