Eski futbolcu tecavüzden hüküm giydi!

Paraguaylı eski milli futbolcu Jonathan Fabbro, küçük bir kıza tecavüzden 14 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Fabbro'nun savunması işe şoke etti.

37 yaşındaki eski futbolcu, Arjantin’in başkenti Buenos Aires’te yargılandı. Suçun işlendiği dönemde 6 yaşında olan mağdur kızın annesi, hükmün açıklanmasının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, “Adalet yerini buldu. Mutlu değilim, sadece huzurlu ve kederliyim” dedi.

Arjantin takımları Boca Juniors ve River Plate’te orta saha mevkiinde top koşturan Jonathan Fabbro, mayıs ayında tutuklanmıştı.

Fabbro, mahkemede masum olduğunu savunurken “penis boyunun iddiaların gerçek olmadığını ispat ettiğini” söylemiş ve ciddi tepki çekmişti.

Arjantin doğumlu olan fakat Paraguay Milli Takımı’nda oynayan Fabbro, “Küstah gibi algılanmak istemiyorum. Bunu söylüyorum çünkü üzerimde test yapabilirler. Şu anda mahkemede bulunan kadınlardan utanıyorum fakat cinsel organım normal değil, normalden biraz daha büyük” dedi.

Savunması sırasında manken kız arkadaşı Lariss Riquelme’nin de cinsel ilişkiye girdikleri sırada acı çektiğini belirtmişti.

Dünya medyasının yakından izlediği davanın ardından eski futbolcunun avukatı, kararı temyize götüreceklerini açıkladı.

 

Eski futbolcu tecavüzden hüküm giydi! ile ilgili etiketler Arjantin futbol
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.