Eski futbolcu, silahlı saldırıya uğradı!

Eski futbolcu Sırp Darko Kovacevic, ikamet ettiği Yunanistan'da silahlı saldırıya uğradı.

Yunanistan'ın başkenti Atina'da kimliği tespit edilemeyen iki kişi, evinin önüne aracını park eden 46 yaşındaki Darko Kovacevic'e silahlarıyla ateş etti.

Korunmak amacıyla saldırı sırasında kendini yere atan, bilek ve ayaklarından yaralanarak hastaneye kaldırılan Kovacevic'in hayatî tehlikesi bulunmuyor.

Eski futbolcu, silahlı saldırıya uğradı!

NİHAT KAHVECİ'NİN PARTNERİYDİ

Aktif futbol kariyerinde Lazio ve Juventus gibi önemli takımlarda forma giyen Darko Kovacevic, İspanya temsilcisi Real Sociedad'da oynadığı dönemde eski milli futbolcu Nihat Kahveci ile forvet bölgesinde beraber görev almış ve gösterdiği üstün performansla futbolseverlerin beğenisini kazanmıştı.

Futbol hayatına 2009 yılında Yunanistan'ın Olympiakos takımında son veren Kovacevic, son olarak Sırbistan Milli Takımı'nda sportif direktörlük görevini üstlenmişti.

Eski futbolcu, silahlı saldırıya uğradı! ile ilgili etiketler Yunanistan Sırbistan Atina Darko Kovacevic nihat kahveci
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.