Eski futbolcu Sercan Yıldırım'dan sert sözler: Bursaspor’u bu hale getirenler utanın! Yazıklar olsun

Bursaspor’un 2009-2010 sezonu Süper Lig şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan eski futbolcu Sercan Yıldırım, “Bursaspor’u bu hale getirenler utanın! Yazıklar olsun” açıklamasında bulundu.

Spor Toto 1. Lig’den, TFF 2. Lig’e düşen Bursaspor’da eski oyuncuların da sitemi devam ediyor. Yeşil-beyazlı takımın 2009-2010 sezonu Süper Lig şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Sercan Yıldırım, Bandırmaspor maçı sonrası küme düşen Bursaspor’la ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Sercan, “Bursaspor’u bu hale getirenler utanın! Yazıklar olsun. Yanlış transferler ve havaya giden paralar” ifadelerini kullandı.

Eski futbolcu Sercan Yıldırım'dan sert sözler: Bursaspor’u bu hale getirenler utanın! Yazıklar olsun ile ilgili etiketler Bursaspor Spor Toto 1. Lig tff 2 lig bandırmaspor
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.