Eski futbolcu Fenerbahçe'yi yerden yere vurdu!

Zenit ile yaptığı maçtan 3-1 mağlubiyetle dönen Fenerbahçe, Avrupa'ya veda etti. Takımın eski futbolcusu olan Tuncay Şanlı, çıktığı FB TV'de maçla ilgili sert eleştirilerde bulundu. Şanlı, "Bu golleri antrenmanda attırmazsınız." sözleriyle dikkat çekti.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında deplasmanda Zenit'e 3-1 mağlup oldu ve Avrupa'ya veda etti. Eski F.Bahçeli futbolcu Tuncay Şanlı FB TV'de maç ile ilgili açıklamalarda bulundu.

3-1'LİK MAĞLUBİYET

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Zenit St. Petersburg deplasmanından 3-1’lik mağlubiyet ile dönerek Avrupa kupalarına veda etti. Zenit’in gollerini Ozdoyev ve Sardar Azmoun (2) atarken Fenerbahçe’nin tek golü Mehmet Topal’ın ayağından geldi.

Eski futbolcu Fenerbahçe'yi yerden yere vurdu!

"ANTREMANDA ATILMAZ"

FB TV’de karşılaşmayı değerlendiren Fenerbahçeli eski oyuncu Tuncay Şanlı, “Böyle bir takıma karşı üzülmek daha üzücü. Atılan ikinci golde Fenerbahçeli oyuncular topu bıraktı. İnce detaylar maçın kaderini etkiledi. Antrenmanda bile böyle golleri takım arkadaşlarınıza attırmazsınız” dedi!

 

Eski futbolcu Fenerbahçe'yi yerden yere vurdu! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.