Eski eşler barıştı! Gökhan Çıra boşandığı Selin Ciğerci'ye aşkını haykırdı

28 Ekim 2019'da Swissôtel The Bosphorus'da gerçekleşen muhteşem bir törenle hayatını birleştiren ve 10 Eylül'de 2 yıllık evliliklerini sonlandıran eski futbolcu Gökhan Çıra ile 37 yaşındaki sosyal medya fenomeni ve iş kadını Selin Ciğerci'den sevenlerine güzel haber geldi. Aylar önce boşanan çift yeniden barıştı. Gökhan Çıra, Selin Ciğerci'ye aşkını sosyal medyadan haykırdı. İşte detaylar...

2017 yılında cinsiyet değiştiren sosyal medya fenomeni ve iş kadını Selin Ciğerci, kendisinden 12 yaş küçük futbolcu Gökhan Çıra ile 2019 yılında gösterişli bir törenle İstanbul'da evlenmişti. Mutlu birliktelikleriyle magazin camiasının örnek çifti olarak gösterilen Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra'nın sürpriz ayrılığı sevenlerini üzmüştü. 2 yıllık evliliğini 10 Eylül'de 15 dakika içerisinde sonlandıran ikiliden güzel haber geldi.

Son dönemde sık sık birlikte görüntü veren ve barıştıkları iddia edilen çiftten güzel haber geldi. Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra'nın barıştığı iddiası doğru çıktı. Çıra, eski eşi Selin Ciğerci ile çekilen bir fotoğraf karesini Instagram hesabından paylaşarak eski eşine olan sevgisini dile getirdi.

Eski eşler barıştı! Gökhan Çıra boşandığı Selin Ciğerci'ye aşkını haykırdı


GÖKHAN ÇIRA: 'ESKİSİNDEN DAHA ÇOK SEVİYORUZ BİRBİRİMİZİ'

Paylaşımına 'Nerede kalmıştık?' diye başlayan Çıra, Selin Ciğerci'nin kendisine bir şans daha verdiğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

''Hayatımda Annemden sonra tek bir kadını sevdim; uğruna herşeyi yapabilecek kadar, herşeyi göze alabilecek kadar, o kadın sensin.. Seninle bizi Allah’tan başka kimse ayıramazdı, yıkamazdı, yıkamadı da. Çok üzgünüm ki ben sebep oldum bu yaşananlara beni kırmayıp bana güvendiğin bize bi şans daha verdiğin içinde ayrıca teşekkür ediyorum canımıniçi🙏 Şimdi herkes duysun ki biz çok daha güçlüyüz, daha çok yakınız, çünkü biz her şeyi anladık eskisinden daha çoook seviyoruz bir birimizi.. Seni ÇOOOOK SEVİYORUM TEK SEVDİĞİM''

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gökhan Çıra (@gokhancira)'in paylaştığı bir gönderi


Selin Ciğerci’de paylaşıma yanıt olarak, "Nerede kaldığımız önemli değil, en güzel yerden devam edelim yeni yılla birlikte… Her şeyi unuttum ve asla konu açmıyorum söz." yanıtını verdi.

selin ciğerci

SELİN CİĞERCİ VE GÖKHAN ÇIRA'NIN BOŞANMA SONRASI AÇIKLAMALARI


Gökhan Çıra daha önce yaptığı açıklamada yeniden barışabileceklerininin sinyalini vererek şu ifadeleri kullanmıştı:

"Severek boşandık. Biz sürekli iş, ev her yerde beraberiz. Aşırı kıskançlık girdi işin içine. Dostça ayrıldık. Ben başlarda o sonlarda çok kıskançtı. Düşman değiliz. İşte konuşuyoruz. Yeni olduğu için çok zor değil ama ileride zor olabilir. Boşanınca annem beni eve almadı. Kısmet. Belki tekrar evleniriz. Her şeyin hayırlısı."

Eski eşler barıştı! Gökhan Çıra boşandığı Selin Ciğerci'ye aşkını haykırdı


Selin Ciğerci ise eski eşi Gökhan Çıra için şunlar söylemişti:

''Bekarlık sultanlık mı derseniz benim için değil. Çünkü ben evliliğe, düzene bağlı bir kadınım. Ben öyle düşünmüyorum. Tekrar evlenebilirim, neden olmasın. Gökhan'la da barışabilirim. Allah herkese her şeyin hayırlısını versin.''

 

Eski eşler barıştı! Gökhan Çıra boşandığı Selin Ciğerci'ye aşkını haykırdı ile ilgili etiketler Selin Ciğerci gökhan çıra
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.