Boşandığı karısının özel görüntülerini arkadaşlarına yolladı!

Eski eşi Burak Etiler’in, mahrem videolarını paylaştığını iddia eden ve savcılığa suç duyurusunda bulunarak şikayet eden N.N.Y.’a, sosyal medyadan destek çığ gibi büyüyor. Burak Etiler’in tutuklanması için çeşitli sivil toplum kuruluşları ve kadın dernekleri de kampanya başlattı.

N.N.Y. bir süre evli kaldığı Burak Etiler’le yaşadığı döneme ait cinsel ilişki görüntülerinin, eski eşinin arkadaşlarının telefonunda gördüğünü iddia ederek, “özel hayatın gizliliğini ihlal” suçundan savcılığa suç duyurusunda bulundu. Boşandığı eşinin mahrem videolarını paylaştığı iddia edilen Burak Etiler için sosyal medyada tutuklanma kampanyası başlatıldı.

İddiaya göre Burak Etiler 4 ay evli kaldığı eski karısı N.N.Y.’ın yatak odasında çekilmiş mahrem görüntülerini WhatsApp grubunda arkadaşlarıyla paylaştı.

MAHREM VİDEOSUNU PAYLAŞAN EŞİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Çeşitli sosyal medya kanallarından ve TV’den açıklama yapan N.N.Y., tanıdıklarının mahrem videolarını, eski eşinin telefonunda gördüğünü hatta içeriklerinin anlatıldığını söyledi. Mahrem videoların paylaşılmasının ardından savcılığa suç duyurusunda bulunan N.N.Y., şikayet sonrasında tehdit ve taciz edildiğini de anlattı. Burak Etiler’in video kayıtlarına ulaşmaya çalışırken evliyken de aldatıldığını öğrenen N.N.Y., aynı evde farklı kadınların da gizlice videolarının çekildiğini öğrendiğini söyleyerek şikayetçi oldu. Sosyal medyadan yardım isteyen N.N.Y. aşağıdaki paylaşımı yaparak tehdit edildiğini de anlattı.

Boşandığı karısının özel görüntülerini arkadaşlarına yolladı!

BURAK ETİLER ÜÇ KADININ DAHA VİDEOSUNU ÇEKMİŞ

N.N.Y. açıklamasında; “Benim gelin olarak gittiğim evde üç kadının daha videosunu çekmiş. Beni evden kovup ben birilerine gittiğimde o kadınları çağırıyordu büyük ihtimalle. Güçlü, hakkını arayan, dik duran kadınları herkese alıştıracağız. Biz kimsenin cinsel hedefi değiliz. “ dedi.

 

Boşandığı karısının özel görüntülerini arkadaşlarına yolladı! ile ilgili etiketler Cinsel İlişki eski eş özel görüntüler Burak Etiler
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.