Eski eşinin darp edilmesine sessiz kalmadı!

Ünlü şarkıcı Rafet El Roman, eski eşi 6 aylık hamile Ceren Kaplakarslan'ın sevgilisi tarafından darp edilmesine kayıtsız kalmadı. Rafet El Roman, eski eşiyle ilgili "Gerekçe ne olursa olsun onu bu şekilde görmek beni içten yaraladı, çok üzdü." dedi.

6 aylık hamile Ceren Kaplakarslan, geçen hafta bebeğinin babası Temel Kankıran tarafından darbedilmişti. Kaplakarslan'ın yaşadıklarına eski eşi Rafet El Roman da kayıtsız kalmadı.

Hürriyet'in haberine göre Rafet El Roman'ın açıklamalarından kesitler:

"BU ŞEKİLDE GÖRMEK BENİ İÇTEN YARALADI"

"Haberleri gördüm. İçler acısı. Çok üzüldüm Ceren adına... Tabii ki ilişkinin iç yüzü nedir, ne oldu bilmiyoruz ama gerekçe ne olursa olsun onu bu şekilde görmek beni içten yaraladı, çok üzdü.

"ESKİ EŞİM AMA YİNE DOSTUM"

Ceren tabii ki benim eski eşim ama yine dostum, yine arkadaşım. İnanın şok oldum. Onu o halde gördüğümde... Ben ona da ailesine de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Aramadım, konuşmadım. Her şeyden önce bu bir travmadır. Bu ömür boyu insanların unutamayacağı bir olaydır. Hepimizin çoluğunu, çocuğunu gerçekten Allah korusun."

Eski eşinin darp edilmesine sessiz kalmadı! ile ilgili etiketler Rafet El Roman
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.