Eski eşini unutmadı... Levent Kırca'nın doğum gününde Oya Başar'dan duygulandıran paylaşım

Levent Kırca eğer yaşasaydı bugün 72'nci yaşını kutlayacaktı. Oya Başar, 7 yıl önce aramızdan ayrılan eski eşini doğum gününde unutmadı. Oyuncu Oya Başar daha önce iki kez nikah masasına oturduğu ve 12 Ekim 2015'te hayatını kaybeden eski eşi Levent Kırca'nın doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı duygusal bir paylaşımla kutladı.

Oya Başar, 12 Ekim 2015'te hayata veda eden komedyen, tiyatro ve sinema oyuncusu Levent Kırca'nın doğum gününü Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla kutladı. Eski eşiyle birlikte yıllar önce çekilen bir karesini yayınlayan Oya Kırca paylaşımına ''İyi ki doğmuşsun, hayatıma dokunmuşsun.'' notunu düştü. Başar'ın bu paylaşımına takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.

levent kırca - oya başar

 

İKİ KEZ NİKAH MASASINA OTURDULAR

Usta oyuncular Oya Başar ile Levent Kırca iki kez evlenmişlerdi. İlk evliliklerini 1985 - 2000 yılı arasında yapan çift, boşandıktan 1 yıl sonra yeniden evlenme kararı almıştı. 16 yıllık ilk evliliklerini 9 Haziran 2000'de Şişli 4. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülen tek celselik duruşmayla sona erdiren ünlü oyuncular, 12 Haziran 2000 tarihinde Dolmabahçe Küçükçiftlik Tiyatrosu’nda basın toplantısı düzenlemiş, ilk kez birlikte medyanın karşısına çıkarak boşanma gerekçelerini “İnat yüzünden ayrıldık” diyerek anlatmışlar ve basının önünde uzun süre tartışmışlardı. 2001'de ikinci kez evlenen çiftin bu evliliği ise 4 yıl sürmüştü. Ekim 2005'te ikinci kez boşanan Kırca ile Başar, yollarını dostça ayırdıklarını açıklamışlardı.

2015'TE VEFAT ETTİ

Tiyatro oyuncusu Levent Kırca, 12 Ekim 2015'te karaciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetmişti. 65 yaşındayken kansere yenik düşen usta tiyatrocu Levent Kırca, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilmişti.

oya başar - levent kırca

Eski eşini unutmadı... Levent Kırca'nın doğum gününde Oya Başar'dan duygulandıran paylaşım ile ilgili etiketler Doğum günü Sosyal Medya Levent Kırca Oya Başar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.