Eski eşini kıskanan Mustafa Üstündağ'dan şoke eden küfürler!

Bodrum’da yapılan otomobil yarışları sırasında karıştığı silahlı kavga sonrası mahkemelik olan oyuncu Mustafa Üstündağ eski eşi Ecem Özkaya’nın “Gönül dağı” dizisindeki partneri Ferdi Sancar’ı da tehdit ettiği ortaya çıktı.

Bodrum’da yapılan otomobil yarışları sırasında karıştığı silahlı kavgayla adından söz ettiren Mutafa Üstündağ’ın mahkemelik olduğu eski eşi Ecem Özkaya’nın “Gönül dağı” dizisindeki partneri Ferdi Sancar’ı da geçen aylarda tehdit ettiği ortaya çıktı.

Magazin Hattı programının haberine göre Ferdi Sancar, reyting rekortmeni dizide Zahide karakterine hayat veren partneri Ecem Özkaya’yla sosyal medyadan bir fotoğrafını yayınladı.

Eski eşini kıskanan Mustafa Üstündağ'dan şoke eden küfürler!

Diziden bir sahneye ait kareyi gören Mustafa Üstündağ kıskançlık krizine girdi ve Sancar’a sosyal medyadan, içinde ağır sinkaflı küfürlerin de yer aldığı peş peşe şu mesajları attı:

KÜFÜR DOLU TEHDİT

“Lan senin yolunu si....m. Bu bir tehdittir... Ya git şikayet et ya da senin... zzzzz... A...a k...m ya... oyuncusu.... 05... Beni ara. Aramazsan bu yazdığımı yayınlarım. Bu fotoğrafı kaldıracaksın. Biliyorsun, değil mi? Üzülürsün. Oğlum illaki uyanacaksın. Sana var ya... O fotoğraf kalkacak. Yandım oğlum, sen de yandın..”

Eski eşini kıskanan Mustafa Üstündağ'dan şoke eden küfürler! - Resim : 2

Eski eşini kıskanan Mustafa Üstündağ'dan şoke eden küfürler! ile ilgili etiketler Mustafa Üstündağ ecem özkaya Ferdi Sancar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.