Eski eşini, kayınvalidesini ve arkadaşını vurup intihar etti

İzmir’in Dikili ilçesinde eski koca dehşeti yaşandı. Alper Gül sokakta karşılaştığı boşandığı eşi Çilem Kılıç'ı öldürdü. Ardından eski kayınvalidesinin evini basan şahıs burada da kurşun yağdırdı. Eski kayınvalidesi ve evde misafir olarak bulunan kadını vuran Gül, daha sonra silahı başına dayayarak intihar etti. Katil kocanın bir süre önce sosyal medyadan yaptığı paylaşımın adeta cinayetin habercisi olduğu ortaya çıktı.

Olay, saat 21.00 sıralarında İsmetpaşa Mahallesi 32 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, Alper Gül eski eşi Çilem Kılıç ile sokakta karşılaştı. İkili arasında başlayan tartışmanın büyümesi üzerine belinden tabancasını çıkaran Alper Gül, çevredekilerin dehşet dolu bakışları arasında Kılıç'a kurşun yağdırdı. Genç kadın vucuduna isabet eden mermilerle kanlar içerisinde yere yığıldı. Gül, koşarak olay yerinden uzaklaşırken çevrede bulunan vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Kılıç'ın yaşamını yitirdiği belirlendi.

Eski eşini, kayınvalidesini ve arkadaşını vurup intihar etti

KAYINVALİDESİNİN EVİNİ BASTI

Sokak ortasında eski eşini vuran Alper Gül, ardından eski kayınvalidesi Selime Özduran'ın evini bastı. Saldırgan burada da Özduran ile evde misafir olan Sibel Yarcı'ya da ateş açtı. Gül daha sonra aynı silahla intihar etti.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Gül'ün hayatını kaybettiği belirlenirken, yaralı oldukları saptanan Özduran ile Yarcı, ambulanslarla Bergama Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Eski eşini, kayınvalidesini ve arkadaşını vurup intihar etti - Resim : 2

SALDIRININ ŞİFRELERİ SOSYAL MEDYA HESABINDA

Öte yandan, eski eşi Çilem Kılıç'ı öldürüp, annesi ve komşusunu yaralayan Alper Gül’ün, sosyal medya hesabından olay öncesi yaptığı paylaşımı dikkat çekti. İntihar ederek yaşamına son veren Gül’ün paylaşımında, "Sen kimle dans ettiğini bilmiyorsun. Beni de zerre kadar tanımamışsın. Böyle devam et seni şeytan. Bakalım ne olacak" ifadelerini kullandığı ve paylaşıma 'Bedeli var' isimli bir şarkı eklediği görüldü.

Eski eşini, kayınvalidesini ve arkadaşını vurup intihar etti - Resim : 3

 

Eski eşini, kayınvalidesini ve arkadaşını vurup intihar etti ile ilgili etiketler İzmir cinayet Kadın Cinayeti İntihar eski koca
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.