Seçkin Piriler'e ev aldı, Kıvılcım Ural ile kiraya çıktı!

Ünlü rockçı Kaan Tangöze, 2 yıl önce ihanet sebebiyle boşandığı eski eşi Seçkin Piriler ve oğulları için Bodrum Gündoğan'dan aldığı yazlık için 700 bin TL ödedi.

Villanın eşya, tadilat, bahçe düzenlemesini de üstlendi. Kaan Tangöze, sevgilisi Kıvılcım Ural ile tatil yapmak üzere Bodrum’daki başka bir koydan ev kiraladı.

EN ÖNDEN İZLEDİ

Kaan Tangöze’nin solisti olduğu rock grubu Duman önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava’da konser verdi. 3 saat sahnede kaldılar. Kaan Tangöze’nin sevgilisi Kıvılcım Ural en ön sıradaydı. Kaan, ‘Seni Kendime Sakladım’ şarkısını uğruna yuvasını yıktığı Kıvılcım Ural’a bakarak söyledi.

Seçkin Piriler'e ev aldı, Kıvılcım Ural ile kiraya çıktı!

Seçkin Piriler'e ev aldı, Kıvılcım Ural ile kiraya çıktı! ile ilgili etiketler Kıvılcım Ural Kaan Tangöze Seçkin Piriler Bodrum yazlık gündoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.