Eski eşi tarafından öldürülen Aylin Alkutay'ın Ülkü Ocakları yöneticisi olduğu öğrenildi!

Antalya'da geçtiğimiz akşam saatlerinde eski kocası tarafından kuru sıkı tabancayla canice öldürülen 30 yaşındaki Aylin Hayriye Alkutay'ın Döşemealtı Ülkü Ocakları yöneticisi olduğu öğrenildi. MHP Twitter hesabından acı haber sonrası başsağlığı mesajı yayınladı.

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde önceki akşam ailesiyle birlike yaşayan 30 yaşındaki Hayriye Alkutay saat 22.00 sıralarında eski eşi Mustafa Ayata tarafından kurusıkıdan bozma silahla öldürüldü. 

Alkutay'ın iki kardeşi de olay sırasında yaralandı.

İKİ ÇOCUK ANNESİYDİ

Saldırı sonrası olay yerinden kaçan Mustafa Ayata, suç aleti silahla birlikte polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı. Alkutay'ın cenazesi morga kaldırılırken, yaralı kardeşleri de hastaneye götürüldü. Hayriye Alkutay'ın 2 yaşında bir erkek ve 4 yaşında bir kız çocuğu olduğu kaydedildi. Mustafa Ayata'nın ise Bursa'da bir Konut sitesinde güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenildi.

ÜLKÜ OCAKLARI YÖNETİCİSİ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Öte yandan Aylin Hayriye Alkutay'ın Döşemealtı Ülkü Ocakları yöneticisi olduğu ortaya çıktı. Ölüm haberi ülkücü camiayı yasa boğarken, MHP'den de başsağlığı mesajı geldi.

Eski eşi tarafından öldürülen Aylin Alkutay'ın Ülkü Ocakları yöneticisi olduğu öğrenildi!

MHP'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

MHP'nin resmi sosyal medya hesabından paylaşılan mesajda, "Eski eşinin saldırısı sonucu hayatını kaybeden Döşemealtı Ülkü Ocakları yöneticisi #AylinAlkutay'a Allah'tan rahmet, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

 

Eski eşi tarafından öldürülen Aylin Alkutay'ın Ülkü Ocakları yöneticisi olduğu öğrenildi! ile ilgili etiketler MHP Ülkü Ocakları Antalya Döşemealtı aylin alkutay eski eş
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.