Eski eşi Mustafa Can Keser ile barışan Damla Ersubaşı'ndan ilişki açıklaması

4 yıl evli kaldığı işletmeci Mustafa Can Keser ile geçtiğimiz yıl boşanan eski oyuncu Damla Ersubaşı, sosyal medya hesabından ilişki itirafında bulundu. Ayrılığa dayanamayıp yeniden barışan ve bir yıl sonra yeniden ilişki yaşamaya başlayan iki çocuk sahibi çift birlikteliklerini ilan ettiler. Ersubaşı eski eşiyle barıştıktan sonra konuyla ilgili ilk kez bir yorumda bulundu.

Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Tuğçe karakteriyle hafızalara kazınan ve anne olduktan sonra ekranlardan uzakta bir yaşam süren Damla Ersubaşı, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla eski eşi Mustafa Can Keser ile yeniden birlikte olduğunu ilan etmişti.

Eski eşi Mustafa Can Keser ile barışan Damla Ersubaşı'ndan ilişki açıklaması


'BİRBİRİMİZE SAYGILI OLMAYI ÖĞRENDİK'

Zehra & Zeynep Nisa adında iki kız çocuğu bulunan 28 yaşındaki Damla Ersubaşı, Instagram'dan bir takipçisinin kendisine yönelttiği soruya cevap verdi. Eski eşiyle yeniden barışmasıyla ilgili ilk kez bir açıklama yapan Ersubaşı, takipçisinin 'Araya zaman girdikten sonra ilişkide ne gibi farklılıklar oluyor acaba?' sorusuna samimi bir dille cevap verdi.

Eski eşi Mustafa Can Keser ile barışan Damla Ersubaşı'ndan ilişki açıklaması

Ersubaşı şu ifadeleri kullandı: 'Her zaman görüştük çocuklarımıza iyi birer anne - baba olabilmek için. Ama tabi ilişki anlamında değişen şeyler var. Mesela ikimizde birbirimize karşı daha saygılı olmayı öğrenmişiz bu süreçte ister istemez.'

damla ersubaşı

 

 

Eski eşi Mustafa Can Keser ile barışan Damla Ersubaşı'ndan ilişki açıklaması ile ilgili etiketler Damla Ersubaşı Sosyal Medya mustafa can keser
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.