Eski eşi Gülben'i böyle savundu!

Gülben Ergen'in eski eşi ve 3 çocuğunun babası Mustafa Erdoğan eski eşi hakkında çıkan haberlere çarpıcı bir yorumda bulundu.

Gülben Ergen yasak aşk iddialarıyla bu yaz magazin gündemine bomba gibi oturmuş, eski eşleri Mustafa Erdoğan ve Erhan Çelik'i aldattığı haberleri gündemden düşmemişti.

Sözcü'den Sercan Meriç ile röportaj yapan Mustafa Erdoğan bu iddialara çarpıcı bir yanıt verdi.

"HERKESİN ÖZEL HAYATI KENDİSİNİ İLGİLENDİRİR"

İşte Erdoğan'ın o sözleri:

"Bu şeyler, yaptığım başarılardan daha çok haber oluyor. Bizim yaptıklarımız, bu kadar haber yapılmıyor. Üstelik çok çirkin bir biçimde özel hayatımıza müdahale ediliyor.

Tüm bunları hukuksal olarak takip ediyoruz. Daha da devam edecek. Eski eşime teşekkür borçluyum. Aslan gibi üç tane çocuğumuz var. Her zaman onların yanında olacağım. Herkesin özel hayatı kendisini ilgilendirir. İş etik noktanın ötesine gittiği zaman karşılarında hukuki yaptırımları bulacaklardır."

0x0-mustafa-erdogan-ve-sevcan-askinin-ilk-kareleri-1508494087580

Eski eşi Gülben'i böyle savundu! ile ilgili etiketler Gülben Ergen Tolga Duğles Erhan Çelik Yasak Aşk mustafa erdoğan yanıt
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.