Eski eşi Erhan Kiani'yle mahkemelik olan Meral Kaplan'a iyi haber

Hakkında eski eşi Erhan Kiani'ye karşı tehdit, iftira, hakaret, iş yeri dokunulmazlığını ihlal etme suçlarından dava açılan 38 yaşındaki eski manken ve oyuncu Meral Kaplan tüm suçlarından beraat etti.

Oyuncu Meral Kaplan ve eski eşi işadamı Erhan Kiani ile boşanma aşamasında oldukları dönemde tek çocuklarının görüş günleriyle ilgili tartışma yaşandı. Tartışma sonrası Meral Kaplan hakkında eski eşine karşı tehdit, iftira, hakaret, iş yeri dokunulmazlığını ihlal etme suçlarından dava açıldı. Meral Kaplan beraat etti.

ERHAN KİANİ'YE HAKARETLER SAVURDU

İddianamede Erhan Kiani ve Meral Kaplan boşanma aşamasında olduğu ve ayrı yaşadığı dönemde çocuk görüşü nedeniyle suça konu olaylar gerçekleştiği yer aldı. Meral Kaplan 13 Ekim 2020'de çocuğunu almak için Erhan Kiani'nin işyerine gittiğini, Erham Kiani, Kaplan'ın işyerine girmesini istemeyerek çalışanları aracılığıyla çocuğu annesine gönderdi ve bu sırada kapının açılması üzerine Meral Kaplan içeri girerek, Kiani'nin ofisine çıktı. Ofisin kapısından Erhan Kiani'ye iddiaya göre "Seni öldüreceğim. O.ç." dediği anlatıldı.


MERAL KAPLAN DARP RAPORU ALIP ESKİ EŞİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Olayın devamında Erhan Kiani de ofisten içeri girmesini engellemek için Meral Kaplan'ı bir kez itti. Bu sırada Levent adlı çalışan ile Meral Kaplan arasında arbede çıktı. Olay yerine gelen polise Meral Kaplan darp edildiğini söyledi. Darp raporu alarak Erhan Kiani'den şikayetçi oldu. Adli tıp raporunda Kaplan'ın basit şekilde yaralandığı yer aldı.

 Eski eşi Erhan Kiani'yle mahkemelik olan Meral Kaplan'a iyi haber

Sabah Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; Savcı Meral Kaplan hakkında eski eşine karşı tehdit, iftira, hakaret, iş yeri dokunulmazlığını ihlal etme suçlarından dava açarken, Erhan Kiani hakkında çocuğun kaçırılması ve alıkonulması, basit yaralama suçundan kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verdi.

MAHKEME'DEN MERAL KAPLAN'A İYİ HABER

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesinde bugün duruşmada Meral Kaplan'ı avukatı Bayram Sak ve Dilek Şahbaz temsil etti. Erhan Kiani'nin avukatı Meral Kaplan'ın cezalandırılmasını istedi. Meral Kaplan'ın avukatı duruşma savcısının mütalaasında istediği beraat görüşüne katıldığını belirterek, kamera kayıtlarında da Kaplan'ın suç işlemediğini ortada olduğunu gerekçesiyle beraatını istedi. Mahkeme, Meral Kaplan'ın tüm suçlardan ayrı ayrı beraatına karar verdi.

 

Eski eşi Erhan Kiani'yle mahkemelik olan Meral Kaplan'a iyi haber ile ilgili etiketler Meral Kaplan mahkeme dava Erhan Kiani
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.