Eski eşi Ece Taşkın'dan şok iddia: Evren Bölek'le evlilik hazırlığındaki Beste Açar hamile mi?

Evlilik hazırlığı yaptığı deprem tahmin uzmanı sevgilisi Oksal Erev ile geçtiğimiz Şubat ayında yollarını ayıran merhum sanatçı Kayahan'ın 47 yaşındaki kızı Beste Açar, iş insanı Evren Bölek’le nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Beste Açar, Evren Bölek'le eski eşi Tayfun Duygulu sayesinde tanıştığını ve eski eşinin düğünlerine de katılacağını söyledi. Açar, Bölek'in eski eşi Ece Taşkın'ın, "Evliyken aldatıldım. Beste dört haftalık hamile, ben beş sene hamile kalamadım" sözlerine dava açacak.

Beste Açar, 2 Şubat 2022’de nikah masasına oturacağını açıkladığı deprem thamini uzmanı sevgilisi Oksal Erev ile sürpriz bir kararla ilişkisini noktalamıştı. Açar, bu ayrılığın ardından çok kısa bir zaman sonra iş insanı Evren Bölek’le sürpriz bir aşka yelken açmıştı. Evlilik kararı alan Evren Bölek ve Beste Açar, 23 Temmuz’da Budapeşte’de nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.

ESKİ EŞİ DÜĞÜNÜNE KATILACAK


Evlilik hazırlığındaki Kayahan’ın kızı Beste Açar ile Evren Bölek, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.

Eski eşi Ece Taşkın'dan şok iddia: Evren Bölek'le evlilik hazırlığındaki Beste Açar hamile mi?

Açar, ilişkilerine 1996'da evlenip bir yıl sonra boşandığı eski eşi Tayfun Duygulu’nun vesile olduğunu belirtip “Düğüne de gelir çünkü bizim buluşmamıza ilişkimize vesile olan insan, bunun yolunu açtı. Aradan çok uzun zaman geçti, çok gençtik bir daha hiç görüşmedik” dedi.

Eski eşi Ece Taşkın'dan şok iddia: Evren Bölek'le evlilik hazırlığındaki Beste Açar hamile mi? - Resim : 2

Evren Bölek ise Tayfun Duygulu ve eşi Bella ile Yemek yedikleri fotoğrafın altına çok sayıda tepki geldiğini söyleyerek, “Bize ‘Ne kadar genişsiniz’ diyorlar. Bunun aşmış olmakla alakası yok, o onların geri kalmışlığı” diye konuştu.


BESTE AÇAR'DAN HAMİLELİK AÇIKLAMASI 

Çift, Budapeşte Türkiye Konsolosluğu’nda yaz yoğunluğu olduğu için nikâhın Türkiye’de de olabileceğini söyleyerek, haber beklediklerini ekledi.

Beste Açar, Evren Bölek’in eski eşi Ece Taşkın’ın, “Evliyken aldatıldım, Beste dört haftalık hamile, ben beş sene hamile kalamadım. Evren Bey’de sıkıntı vardı” şeklindeki açıklamasıyla ilgili sorular üzerine dava açmaya hazırlandığını söyledi ve ekledi: "Mutlu olmak, bir şeyleri paylaşmak bu dönemde bazı insanların özlediği, mümkün olmadığı şeyler. Belki kıskanılıyor"

“Tekrar anne olmaya hazır mısınız?” sorusuna ise “Kısmet ama kızım olmasını isterim” dedi.

BESTE AÇAR'IN ESKİ EŞLERİ VE EVLİLİKLERİ

Beste Açar, ilk evliliğini 1996–1997 yılları arasında şarkıcı Tayfun Duygulu ile yapmıştı. Onur Berberoğlu ile ikinci kez nikah masasına oturan Açar bu evlilikte de aradığı mutluluğu bulamamış 2011 yılında turizmci Engin Haravon ile bir kez daha nikah masasına oturmuş ve 2019 yılında boşanmıştı. 4'üncü kez nikah masasına oturmaya hazırlanan Beste Açar, Oksal Erev ile Şubay ayında evlenecekken sürpriz bir kararla yollarını ayırdı. Evren Bölek'ten evlenme teklifi alan Beste Açar yeniden gelinlik giymek için gün sayıyor.

 

Eski eşi Ece Taşkın'dan şok iddia: Evren Bölek'le evlilik hazırlığındaki Beste Açar hamile mi? ile ilgili etiketler beste açar Evren Bölek kayahan Oksal Erev Ece Taşkın
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.