Eski eşi cezalandırılmasını istedi... Oyuncu Kaan Girgin'e hapis şoku

90'lı yıllarda rol aldığı reklam filmleri ve dizilerle adından sıkça söz ettiren 54 yaşındaki oyuncu Kaan Girgin, eski eşi Seran Göçer'e mahkemece hükmedilen nafakayı ödemeyi gerekçesiyle hapis yatacak.

Bir döneme damga vuran ve şu sıralar gözlerden uzak bir yaşam süren oyuncu Kaan Girgin hapis cezasına çarptırıldı.


Oyuncu Kaan Girgin ile doktor Seran Göçer 13 yıl önce anlaşmalı olarak boşandı. 2008 yılında 3 yıllık evliliklerini sonlandıran tarafların bugün 14 yaşında olan kızları S.G.’nin velayeti ise anneye verildi.


NAFAKAYI ÖDEMEYEN ESKİ EŞİNİN CEZALANDIRILMASINI İSTEDİ

Göçer, kızının kendi soy ismini kullanması için açtığı davayı kazandı. Göçer ayrıca Kaan Girgin’in çocuğuna mahkemece hükmedilen nafakayı ödemediğini öne sürerek cezalandırılmasını istedi.

Eski eşi cezalandırılmasını istedi... Oyuncu Kaan Girgin'e hapis şoku

KAAN GİRGİN'E 'TAYZİK HAPSİ' KARARI

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; İstanbul İcra Ceza Mahkemesi, sanık Girgin’in Nafaka hükümlerine uymamak suçundan 3 ay tazyik hapsi ile cezalandırılmasına karar verdi.

Seran Göçer’in avukatı Özlem Yazıcıoğlu, “Kaan Girgin’in çocuğuna ödemediği 200 bin lirayı aşan nafaka borcu bulunmaktadır” açıklamasını yaptı.

 

 

 

Eski eşi cezalandırılmasını istedi... Oyuncu Kaan Girgin'e hapis şoku ile ilgili etiketler mahkeme Seran Göçer Kaan Girgin velayet davası nafaka hapis cezası tazyik hapsi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.