Eski danışmanından Davutoğlu'na ağır sözler: Siyasi ahlaktan bahsetmek için önce ahlaklı olmak lazım

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun sosyal medyadan paylaştığı video eski danışmanını kızdırdı. Ahmet Davutoğlu'nun Başbakan olduğu dönemde danışmanlığını yapan gazeteci Abdülkadir Özkan, Davutoğlu'nun paylaşımına tepki göstererek, "Erdoğan'ı pasifize etmek için CHP ile pazarlık yapmaya sizi teşvik edenleri de anlatsanız ya millete!" dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medyadan, "Utanma duygusunu kaybetmeyenlere bunlar yetmez mi?" başlıklı bir video yayınladı.

Ahmet Davutoğlu'nun Başbakan olduğu dönemde danışmanlığını yapan gazeteci Abdülkadir Özkan, Davutoğlu'nun paylaşımına tepki göstererek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı 'oyun dışı bırakmak' için kimlerle birlikte çalıştığını söylemesini istedi. Davutoğlu'nu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı pasifize etmek için CHP ile pazarlık yapmaya teşvik edenleri de anlatmaya çağıran Özkan, "Siyasi ahlaktan bahsetmek için önce ahlaklı olmak lazım!" dedi.


Abdülkadir Özkan, paylaşımında Ahmet Davutoğlu'na seslenerek şu sözleri sarfetti:

"İlk günden son ana kadar CB Erdoğan'ı "oyun dışı bırakmak" için kimlerle iş tuttuğunuzu dürüstçe açıklasanız ya topluma! Erdoğan'ı pasifize etmek için CHP ile pazarlık yapmaya sizi teşvik edenleri de anlatsanız ya millete! Siyasi ahlaktan bahsetmek için önce ahlaklı olmak lazım!"

Eski danışmanından Davutoğlu'na ağır sözler: Siyasi ahlaktan bahsetmek için önce ahlaklı olmak lazım ile ilgili etiketler Ahmet Davutoğlu Gelecek Partisi CHP abdülkadir özkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.