Eski damat adayı intihar etti!

Zuhal Topal'ın sunumuyla ekranlara gelen evlilik programıyla adını duyuran eski damat adayı Uğur Doğan canına kıydı.

Zuhal Topal'ın sunduğu evlilik programına katılan damat adayı Uğur Doğan sosyal medya hesabından video paylaştıktan kısa bir süre sonra intihar etti.

Olay, dün saat 18.30 sıralarında Kocamustafapaşa Mahallesi'nde bulunan evde meydana geldi. İddiaya göre eve gelen aile üyeleri, Uğur Doğan (25) 'ın ne olduğu henüz belirlenemeyen bir madde içerek intihar ettiğini fark etti. Aile polis ve sağlık ekiplerini aradı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Doğan'ı Samatya'da bulunan İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede yapılan 1 saatlik müdahaleye rağmen Uğur Doğan hayatını kaybetti. Yakınları, hastane polisine Doğan'ın siyanür içerek intihar etmiş olabileceğini iletti. Bunun üzerine evde inceleme yapıldı.Eski damat adayı intihar etti!

EVDE SİYANÜR İNCELEMESİ YAPILDI

Yapılan aramalarda sağlığa etki edecek her hangi bir kimyasal maddeye rastlanmadı. Samatya'da bulunan İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki işlemleri tamamlanan Doğan'ın cenazesi Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Uğur Doğan'ın kesin ölüm nedeni otopsi işlemlerinden sonra netlik kazanacak.

"BANA AYRILAN SÜRENİN SONUNA GELDİK"

Instagram hesabından bir video yayınlayan ünlü damat adayı, "Akıl sağlığım, bilincim yerinde. Ne yapıyorsam özgür, hür irademle yapıyorum. Beni asla unutmayın olur mu? İyilikle güzellikle kalın her zaman. Hoşça kalın" ifadelerini kullandı. Doğan, paylaştığı videoya "Bana ayrılan sürenin sonuna geldik. Hoşça kalın, hep güzel kalın" notunu düştü.

Eski damat adayı intihar etti! ile ilgili etiketler Instagram Zuhal Topal
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.