"Kılıçdaroğlu'nu oraya FETÖ'cüler oturttu"

Bir dönem CHP'de Genel Başkan Yardımcılığı yapan ve sonrasında istifa ederek Yenilik Partisi'ni kuran Öztürk Yılmaz'dan Kılıçdaroğlu ile ilgili çok çarpıcı sözler geldi. Yenilik Partisi Genel Başkanı Yılmaz, sosyal medyada gündem olan videoda bir vatandaşla konuşması sırasında "Bu adam kukla getirdiler bunu FETÖ'cüler oraya oturttu, oradan gitmiyor, çünkü FETÖ'cüler ne dese onu yapıyor" dedi.

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz'ın sokakta bir vatandaşla yaşadığı diyalog sosyal medyada gündem oldu. Yılmaz'ın CHP yönetimi ve Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na sert sözler söylediği görüldü.

Yılmaz, vatandaşın, "Bizim başımıza ne geldiyse bu ayrımcılıktan geldi." sözü üzerine şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye'de ayrımcılığın daniskasını Kemal Kılıçdaroğlu yapıyor, bölücülüğün daniskasını o yapıyor, partide bir adam bırakmadı. Cumhuriyet rejimi yıkıldığında gitti İzmir'e saklandı başka bir yere saklandı, sokağa çıkmadı. Sen onu eleştirmedikçe o gitmez. Siz yüz defa da seçime girseniz kaybedeceksiniz."

"KILIÇDAROĞLU'NU ORAYA FETÖ'CÜLER OTURTTU"

Sosyal medyada gündem olan videoda vatandaşın CHP'li belediyelerin yaptıklarını övmesi üzerinde Öztürk Yılmaz sözlerine şöyle devam etti:

"Ne hareketleri var? Yapmayın gözünüzü seveyim. Siz böyle giderseniz yüz yıl daha muhalefette kalacaksınız. Sen bana sakın CHP'yi anlatma, benim 7 sülalem CHP'den geldi ama bu CHP değil, bu yeni CHP. Bu adam kukla getirdiler bunu FETÖ'cüler oraya oturttu, oradan gitmiyor, çünkü FETÖ'cüler ne dese onu yapıyor. FETÖ'cüler bunu oraya oturttu ve cumhuriyetçi, milliyetçi, Atatürkçü, vatanperver ne kadar adam varsa kafasını kopardı."

"Kılıçdaroğlu'nu oraya FETÖ'cüler oturttu" ile ilgili etiketler Öztürk Yılmaz Kemal Kılıçdaroğlu FETÖ CHP yenilik partisi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.