Eski CHP'li Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy tutuklandı

Menemen Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturmada “zimmet” ve “irtikap” suçlarından gözaltına alınan 20 kişiden 11'i tutuklandı. Tutuklananlar arasında Menemen Belediyesindeki "zimmet" ve "irtikap" iddialarıyla ilgili gözaltına alınan Eski CHP'li Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy da bulunuyor.

Menemen Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında “zimmet” ve “irtikap” suçlarından gözaltına alınan, aralarında Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un da bulunduğu 23 şüpheliden 20’si tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilmişti. Menemen Sulh Ceza Hakimliğinde alınan ifadelerin ardından aralarında Menemen Belediye Başkanı Serday Aksoy’un da olduğu 11 kişi hakkında tutuklama kararı verildi.

Tutuklanan isimler şu şekilde:

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un yanı sıra belediye başkan yardımcısı Mehmet Cin, şantiye müdürü Kenan Yaşatürk, satın alma müdürü Teoman Tuna, fen işleri müdür yardımcısı Gazi Koşum, muhasebe müdürü Nagihan Karaca, İyi Parti Karabağlar ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Tarkan Fikret Çalık, Mustafa İlhan, Gamze Yıldız, Gökhan Uzun, Mustafa Çama.

Mahkeme, 9 şüphelinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verdi.

Eski CHP'li Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy tutuklandı ile ilgili etiketler menemen belediye başkanı Serdar Aksoy
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.