Eski Bursasporlu yıldız en pahalı oyuncu oldu!

Çin'in Beijing Guoan kulübüne transfer olan Cedric Bakambu yılda 18 milyon euro ücret alacak. Bonservis bedeli ise toplam 74 milyon euro.

Fransız Lequipe gazetesinin iddiasına göre Cedric Bakambu, 74 milyon euro bonservisle Beijing Guoan’a transfer oldu.

Yeni kurallar gereği Beijing Guoan Kulübü, 74 milyon euro’nun 34’ünü Çin Futbol Gelişim Fonu’na 40 milyon euro’sunu ise Villarreal’e ödeyecek. Çin ekibiyle 4 yıllık anlaşma sağlayan 26 yaşındaki futbolcu, 18 milyon euro yıllık ücret alacak.

jhkjsdf

Bakambu, 2015 yılında Bursaspor’dan 7,5 milyon euro’ya Villarreal’e transfer olmuştu. Bursaspor, Bakambu’nun bu transferinden herhangi bir pay alamayacak.

Ayrıca Bakambu, bu transferle Afrika’nın en pahalı futbolcusu olacak. Son olarak Mısırlı futbolcu Muhammed Salah, 42 milyon euro’ya Liverpool’a transfer olmuştu.

BURSASPOR ÜCRET ALACAK MI?

Bakambu, 2015 yılında Bursaspor’dan 7.5 milyon euro’ya Villareal’e transfer olmuştu. Bursaspor, sözleşmeye ‘sonraki satıştan pay’ maddesi koydurmadığı için transferden herhangi bir ücret alamayacak.

Bakambu, bu sezon La Liga’da 15 karşılaşmada oynarken 9 gol kaydetti

Eski Bursasporlu yıldız en pahalı oyuncu oldu! ile ilgili etiketler Bursaspor cedric bakambu beijing guan villareal
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.