Eski Bursasporlu Beşiktaş'ın menzilinde!

Transfer arayışına son hız devam eden Beşiktaş'ın, yeni hedefi eski Bursasporlu Luis Advincula. Meksika basını siyah beyazlı ekibin Advincula'ya resmi teklifte bulunduğunu açıkladı.

Yeni sezona şampiyonluk için iddialı bir kadroyla girmek isteyen Beşiktaş'ta sağ bek mevkii için arayışlar sürüyor.

Şimdiye dek Daniel Opare ve Rafael Da Silva olmak üzere pek çok oyuncuyu gündemine alan Siyah Beyazlılar için bir iddia da Meksika basınından geldi.

Fanatik'in haberine göre; Ülkede yayım yapan Medio Tiempo adlı haber portalı, Kara Kartal'ın geçtiğimiz sezonu Lobos BUAP takımında kiralık olarak geçiren Luis Advincula ile ciddi bir şekilde ilgilendiğini yazdı.

Site, Siyah Beyazlı yöneticilerin oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Tigres kulübüyle görüşerek resmi teklifte bulunduğu öne sürüldü.

Tigres'ye yakın kaynaklara dayandırılarak verilen haberde daha önce Bursaspor'da da forma giyen 28 yaşındaki futbolcuyu Beşiktaş'ın kiralamak istediği kaydedildi.

Eski Bursasporlu Beşiktaş'ın menzilinde! ile ilgili etiketler Beşiktaş Bursaspor Luis Advincula
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.