Eski Beşiktaşlı Marcelo'nun Lyon'dan kovulma sebebi ortaya çıktı! Eşi benzeri görülmemiş olay

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Marcelo Guedes'in Lyon'da kadro dışı kalma sebebinin soyunma odasında gaz çıkarması olduğu ileri sürüldü. Marcelo devre arasında Bordeaux ile sözleşme imzalamıştı. Soyunma odasında sık sık gaz çıkaran oyuncunun bu yüzden teknik direktör Peter Bosz ve sportif direktör Juninho ile sorun yaşadığı iddia edildi.

Bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen Marcelo Guedes hakkında, Fransız basını ilginç bir iddiada bulundu. Ülkenin önde gelen gazetesi L'Equipe, tecrübeli oyuncunun Lyon'da kadro dışı kalma sebebinin kötü performans değil gaz çıkarma olduğunu yazdı.

DEVRE ARASINDA BORDEAUX'A GİTTİ

Haberde: tecrübeli savunma oyuncusunun Lyon'un sezon başında Angers'e 3-0 mağlup olduğu maçın ardından soyunma odasında arka arkaya gaz çıkardığı ve dakikalarca güldüğü belirtildi. Marcelo devre arasında Bordeaux ile sözleşme imzalamıştı. Soyunma odasında sık sık gaz çıkaran oyuncunun bu yüzden teknik direktör Peter Bosz ve sportif direktör Juninho ile sorun yaşadığı iddia edildi.

SESSİZ KALMASI DİKKAT ÇEKTİ

Lyon tarafından soyunma odasındaki uygunsuz hareketleri nedeniyle takımdan uzaklaştırıldığı açıklanan Brezilyalı savunmacı o dönem yaptığı açıklamada "Bu haberler doğru değil" demişti. Konunun detayları ortaya çıkınca Marcelo'nun sessiz kalması ise dikkat çekti.

Eski Beşiktaşlı Marcelo'nun Lyon'dan kovulma sebebi ortaya çıktı! Eşi benzeri görülmemiş olay ile ilgili etiketler Beşiktaş Lyon Fransa Marcelo Guedes
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.