Eski Beşiktaşlı bıçaklı saldırıya uğradı

Gelen son dakika haberine göre; Beşiktaş'ın eski futbolcusu Dusko Tosic, Sırbistan'da bireysel antrenmanlarını gerçekleştirdiği sırada bir grup tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Gasp amacıyla gerçekleştiği belirtilen olayda, Tosic yaralanmazken olay yerinden geçen bir kadının ise yara aldığı belirtildi.

Beşiktaş'ın eski futbolcularından Dusko Tosic, ülkesi Sırbistan'da bıçaklı bir grup tarafından saldırıya uğradı.

BIÇAK VE ŞOK ALETİ İLE SALDIRDILAR

Ellerinde bıçak ve elektrikli şok aleti bulunan bir grup genç, Kalemegdan'da çalışan Tosic ve beraberindeki arkadaşlarını tehdit edip para istediler.

Saldırıya uğrayan futbolcular, bir şekilde olayı çözmeyi başarırlarken polisin de hızlı müdahalesi ile tehlike atlatıldı. Ancak yaşanan olayda oradan geçen bir kadının bıçaklı saldırıya uğradığı belirtiliyor.

SAĞLIK DURUMUNA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Konunun gündeme gelmesi sonrası Instagram üzerinden açıklama yapan Tosic, "Spekülasyonları önlemek için söylemeliyim ki bu sabah Kalemegdan'da futbolcu arkadaşlarımla antrenman yaptığım sırada saldırıya uğradım. Bıçak ve elekto şok aleti bulunan bir grup holigan tarafından saldırıya uğradık. Neyse ki olay büyük sonuçlar olmadan sona erdi. Poliz zamanında müdahale etti. Maalesef oradan geçmekte olan bir hanımefendi yaralandı. Polis bu yaralanmaya sebep olan saldırganları tutukladı" ifadelerini kullandı.

 

Eski Beşiktaşlı bıçaklı saldırıya uğradı ile ilgili etiketler Sırbistan bıçaklama Yaralama Dusco Tosic
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.