Eski Beşiktaşlı Demba Ba'ya ırkçı saldırı!

Shanghai Shenhua ile Changchun Yatai arasında oynanan karşılaşma sırasında eski Beşiktaşlı futbolcu Demba Ba'ya yönelik ırkçı sözler sarf ettiği nedeniyle Zang Li'ye altı maç men cezası verildi.

Çin Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada, konuya ilişkin yürütülen soruşturmanın ardından Çinli futbolcunun "Müsabakanın seyrini bozduğu, sahada düzensizliği provoke ettiği ve sosyal yönden olumsuz davranışlarda bulunduğu" gerekçesiyle altı resmi müsabakadan men ve 42.000 Çin yuanı, yani yaklaşık 5.300 euro para cezasına çarptırıldığı ifade edildi.

Haber7'nin haberine göre; Federasyonun kararında ırkçı nitelikli saldırıya dair bir ifadenin yer almaması dikkat çekti.

Changchun Yataii ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından Shanghai Shenhua Teknik Direktörü Wu Jingui, oyuncusu Demba Ba'ya yönelik ırkçı saldırıda bulunulduğunu iddia etmiş, konuya ilişkin bir açıklama yapmayan Senegalli futbolcu ise sosyal medyadan kendisine gönderilen destek mesajlarına teşekkür etmekle yetinmişti.

Eski Beşiktaşlı Demba Ba'ya ırkçı saldırı! ile ilgili etiketler Demba Ba Shanghai Shenhua
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.