Eski basketbolcu uygunsuz bir şekilde yakalandı!

Güney Carolina'da eski basketbolcu ve milletvekili Jamel Bradley arabasında 17 yaşındaki bir kız ile cinsel ilişkiye girerken yakalandı.

New York Post'ta yer alan habere göre, 40 yaşındaki eski milletvekili ve basketbolcu Jamel Bradley arabasında 17 yaşındaki bir kız ile cinsel ilişkiye girerken yakalandı.

Ekim ayında Richmond County Şerif bürosundan kovulan 40 yaşındaki Jamel Bradley, Columbia'daki Spring Valley Lisesi'nde bir başka öğrenciyle cinsel ilişkide bulunduğu iddiasıyla federal bir davada sorgulanmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz Çarşamba tutuklanan Bradley'in 2007 yılından itibaren diğer kız öğrencilerini de mağdur etmesi nedeniyle devam eden fedaral davaları bulunuyor.

Eski basketbolcu uygunsuz bir şekilde yakalandı!

Konuyla ilgili açıklama yapan şerif "Hala çok aktif bir soruşturma. Ancak tutuklanması gerektiğini düşündük ve bugün Bradley'i tutukladık" dedi.

Yargılama süreci devam eden Bradley'in tutukluluğu devam ediyor.

SuperHaber/Dışhaberler

Eski basketbolcu uygunsuz bir şekilde yakalandı! ile ilgili etiketler Basketbol milletvekili dava carolina
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.