Eski başkan Hayri İnönü'den ilginç tweet

İstanbul'da terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz da gözaltına alındı. Yavuz'un emniyetteki işlemleri sürerken Şişli Eski Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün attığı bir tweet dikkat çekti.

İstanbul'da PKK/KCK adına faaliyette bulundukları iddiasıyla 25 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 28 adrese düzenledikleri eş zamanlı operasyonda, aralarında Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz'un da bulunduğu 19 şüpheliyi yakaladı.

"GERÇEKLERİN, BİR GÜN ORTAYA ÇIKMAK GİBİ KÖTÜ BİR HUYU VARDIR."

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürerken Şişli Eski Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım dikkat çekti.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan İnönü, "Gerçeklerin, bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır." ifadesini kullandı.

 Eski başkan Hayri İnönü'den ilginç tweet

İNÖNÜ'NÜN AKRABASI SUPERHABER'E ANLATMIŞTI

Öte yandan Şişli Belediyesi'nde terör örgütlerinin nasıl yapılandığını ve örgütlere nasıl finansman sağlandığını İnönü'nün yakın akrabası SuperHaber'e anlatmıştı.

Haberin detayları için tıklayınız:

 

 

Eski başkan Hayri İnönü'den ilginç tweet ile ilgili etiketler Şişli PKK Operasyon CHP Hayri İnönü
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.