Eski Bakan Ziya Selçuk neden gündemde?

Eski Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yüz yüze eğitimin başladığı ilk gün sosyal medyada trend oldu. Twitter'da eski bakan hakkında çok sayıda mesaj paylaşılırken, bu sosyal medya kampanyasının neden başlatıldığına anlam verilemedi...

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı'nda yüz yüze eğitim nihayet bugün başladı. Uzun bir aranın ardından yeniden başlayan yüz yüze eğitimle ilgili eski Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan da gece yarısı bir açıklama geldi. 

“EĞİTİM ŞEN OLSUN…”

Sosyal medya hesabından gece saatlerinde bir mesaj paylaşan Selçuk, şu ifadeleri kullandı;

“Bugün yeni eğitim öğretim yılına ‘merhaba’ diyen tüm evlatlara, ailelere ve meslektaşlarıma her günü ilk günün neşesi, iyimserliği ve enerjisiyle karşılayacak ferah ve aydınlık günler diliyorum. Eğitim şen olsun…”

SOSYAL MEDYADA NEDEN TREND OLDU?

Ziya Selçuk'un bu mesajının ardından ise sosyal medyada dikkat çeken bir hareketlilik yaşandı.

"Ziya Selçuk" ismi kısa süre içinde sosyal medyada gündem oldu. Birbirine çok benzer paylaşımlarla eski bakana övgü dolu ifadeler kullanıldı.

Paylaşılan mesajlarda, "Ah be 'Ziya' Hocam. Bu kadar emek verdin, bu kadar bekledik. Bu açılış seninle olmalıydı.", "İşte feraset işte fazilet işte adam gibi adamlık çok özledik be Ziya hocam...", "Gelen gideni çoook arattı bu sefer sayın Ziya hocam bitek size günaydın" ve "Ah bee Ziya Hocam..." gibi serzenişler yer aldı.

Eski Bakan Ziya Selçuk neden gündemde? ile ilgili etiketler Ziya Selçuk Twitter eski milli eğitim bakanı yüz yüze eğitim
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti. DEM Parti yöneticilerinin Diyarbakır Sur'daki mazbata töreni sırasında hakaret içeren sözleriyle ilgili müfettiş görevlendirildi.