Eski Aşıklar Son Yaz'da Bir Araya Geliyor! Savaşçı'dan Bomba Transfer! Hayranlar Merakta

2. sezonu için geri sayıma başlayan Son Yaz dizisine muhteşem iki başrol oyuncusu dahil oldu. Uzunca bir süre evli olan ancak daha sonrasında aldıkları ayrılık kararı ile boşanan ünlü çiftin Son Yaz dizisine dahil olması şaşkınlık yarattı.

FOX TV ekranların sezon finali yaptıktan sonra kadrosundan pek çok oyuncuyu kaybeden Son Yaz dizisi bomba gibi isimlerle geri dönmeye hazırlanıyor. Canan karakterini canlandıran Funda Eryiğit ile Şebnem Dönmez, Erdem Şanlı ve Emre Karayel gibi isimler ile yollarını ayıran diziye eskiden evli olan ancak boşanan ünlü çiftin katılması hayranları az da olsa sevindirdi.

Sare karakteri ile sık sık gündem olan güzel oyuncu Birce Akalay ismi daha önceden Son Yaz dizisi için gündemdeydi. Ancak asıl bomba bir süre sonra patladı. Savaşçı dizisinde Yörük Haydar Bozkurt karakteri ile tanınan ve 2017 yılında Akalay ile boşanan yakışıklı oyuncu Sarp Levendoğlu’nun da Son Yaz dizisi ekibine dahil olduğu ifade edildi.

Eski Aşıklar Son Yaz'da Bir Araya Geliyor! Savaşçı'dan Bomba Transfer! Hayranlar Merakta

Son gelen bilgiler doğrultusunda Küçük Ağa dizisinde rol alan ve set çekimlerinin gerçek aşka dönüştüğü ve oradan da nikah masasına taşındığı büyük aşk 2014 yılında taçlandırılmış ve Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu evlenmişlerdi.

Savaşçı dizisinin final kararı alması sonrasında Kılıç Timi ile adı geçen Levendoğlu’nun eski eşi Akalay ile aynı dizide başrollerde oynayacak olması büyük bir şaşkınlık yarattı.

Eski Aşıklar Son Yaz'da Bir Araya Geliyor! Savaşçı'dan Bomba Transfer! Hayranlar Merakta - Resim : 2

Savaşçı dizisi sonrasında Son Yaz’a transfer olan Levendoğlu’nun şu an için hangi karakteri canlandıracağı merak edilirken eski eşi Akalay ise Sare karakterini canlandıracak. Daha önceden evli olan bu iki isim arasında bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl bir hareketlilik baş gösterecek.

Eski Aşıklar Son Yaz'da Bir Araya Geliyor! Savaşçı'dan Bomba Transfer! Hayranlar Merakta ile ilgili etiketler Sarp Levendoğlu son yaz Bircel Akalay
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.