Eski aşıklar Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin'in ayrılık sebebi ortaya çıktı

Evlenmeleri beklenirken sürpriz bir şekilde ayrılan ünlü oyuncular Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya'nın yıllar önce ilişkilerini neden bitirdikleri ortaya çıktı. İtalyan magazin sitesi Chiecosa'nın ortaya attığı iddiaya göre çiftin ilişkisinin bitme nedeni evlilik sözleşmesi. İşte sosyal medyayı sallayan konu ile ilgili detaylar...

2019 yılında aşk yaşadığı 29 yaşındaki meslektaşı Serenay Sarıkaya'dan ayrılan 34 yaşındaki Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisindeki rol arkadaşı 27 yaşındaki Hande Erçel ile uzun süredir aşk yaşıyor. İtalya'da ciddi bir hayran kitlesine sahip olan Kerem Bürsin hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

 

SERENAY SARIKAYA'NIN 'EVLİLİK SÖZLEŞMESİ' TALEBİ AŞKI BİTİRDİ!

İtalyan magazin sitesi Chiecosa, Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya ayrılığıyla ilgili ilginç bir iddiada bulundu. İddiaya göre; Kerem Bürsin yıllar önce Serenay Sarıkaya'ya evlenme teklifi etti ve güzel oyuncu bu teklifi kabul etti. Ancak Sarıkaya'nın evlenmek için bir şartı vardı.

Kerem Bürsin ile evlenmeden önce evlilik sözleşmesi yapmak isteyen Sarıkaya'nın bu isteği Bürsin'i çileden çıkarttı ve çift geri dönüşü olmayacak şekilde ayrılık kararı aldı.Yıllar sonra ortaya atılan bu iddiaya eski aşıkların ne yanıt vereceği merak konusu oldu.

serenay sarıkaya - kerem bürsin

Kerem Bürsin'in rol arkadaşlığı aşka dönüşen Hande Erçel ile ilişkisi dolu dizgin devam ediyor. Serenay Sarıkaya ise son dönemde kendisinden yaşça büyük isimlerle yaşadığı aşklarla gündemden düşmüyor.

 

Eski aşıklar Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin'in ayrılık sebebi ortaya çıktı ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya Kerem Bürsin Hande Erçel Sosyal Medya evlilik sözleşmesi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.