Eski aşıklar Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı 'Survivor All Star'da karşı karşıya gelecek

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği, tv8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Survivor 2020 kadrosunda yer alan yarışmacı Nisa Bölükbaşı ile Barış Murat Yağcı yarışma sonrası yaklaşık altı ay aşk yaşayıp, 2021 yılının Mayıs ayında da yollarını ayırmışlardı. Eski sevgililer 15 Ocak'ta başlayacak olan Survivor All Star yarışmasında karşı karşıya gelecekler.

15 Ocak'ta başlayacak olan, büyük bir heyecanla beklenen Survivor All Star 2022'nin kadrosunu Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde açıkladı. Survivor All Star için geri sayım başladı. 2022'de yarışacak isimlerden en çok dikkat çekenler Ünlüler Takımı'nda yarışacak Barış Murat Yağcı ile Gönüllüler Takımı'nda yarışacak Nisa Bölükbaşı oldu.

 
YARIŞMA SONRASI 6 AY AŞK YAŞAMIŞLARDI

30 yaşındaki manken Barış Murat Yağcı, katıldığı Survivor 2020'de ikinci olmuş ve yarışma sonrası Gönüllüler Takımı'nda yarışan 22 yaşındaki Nisa Bölükbaşı ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Temmuz ayında biten programın ardından sürpriz aşk yaşamaya başlayan çiftin birlikteli sadece 6 ay sürmüş, ikili aradıkları mutluluğu bulamamışlardı.

Eski aşıklar Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı 'Survivor All Star'da karşı karşıya gelecek


ESKİ SEVGİLİLER BİRBİRLERİNE KARŞI YARIŞACAKLAR

Son dönemde, Survivor 2022 Gönüllüler Takımında yer alan Ogeday ile adı aşk iddialarına karışan Survivor 2020 yarışmasının genç isimlerinden Nisa Bölükbaşı, Survivor All Star 2022'de eski aşkı Barış Murat Yağcı ile karşı karşıya gelecek. Eski sevgililerin yarışmada birbirlerine karşı nasıl bir tavır sergileyecekleri ise şimdiden merak konusu oldu.

Eski aşıklar Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı 'Survivor All Star'da karşı karşıya gelecek

Nisa Bölükbaşı ile yollarını ayırdıktan sonra "Yüzlerce kadını tavlayıp onunla eve gelerek sırtımı dönüp uyumak bana tatmin veriyor" şeklindeki açıklamalarıyla tepki çeken Barış Murat Yağcı'ya eleştiri yağmıştı. Yağcı daha sonra yeni bir açıklama yaparak kendisini "20'li yaşlarımın başında kendi küçük çevremde yaşadıklarımı ve o döneme ait düşüncelerimi paylaştım." şeklindeki sözleriyle savunmuştu.


Ayrılığın ardından Nisa Bölükbaşı ise "Barış ile olan ilişkimizi saygı, sevgi çerçevesinde noktaladık. Kendisine hayatta başarılar diliyorum." açıklamasında bulunmuştu.

 

Survivor All Star 2022 Ünlüler Takımı

Adem Kılıçcı
Atakan Arslan (Avatar Atakan)
Furkan Korkmaz
Mert Öcal
Sercan Yıldırım
Barış Murat Yağcı
Batuhan Karacakaya
Aycan Yanaç
EliF Gören
Merve Aydın
Nagihan Karadere
Sema Aydemir
Birsen Bekgöz


Survivor All Star 2022 Gönüllüler Takımı

Gökhan Keser
Ogeday Girişken
Anıl Berk
Hikmet Tuğsuz
Sadık Ardahan Uzkanbaş
Berkan Karabulut
Yasin Obuz
Gizem Kerimoğlu
Berna Kekliker
Sude Burcu
Seda Ocak
Evrim Keklik
Nisa Bölükbaşı

 

Eski aşıklar Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı 'Survivor All Star'da karşı karşıya gelecek ile ilgili etiketler Barış Murat Yağcı Survivor Nisa Bölükbaşı Survivor 2022 survivor all star
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.