Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın ilk eşi Ivana Trump 73 yaşında hayatını kaybetti

Amerika Birleşik Devletleri'nin eski başkanı Donald Trump'un 1977 ile 1992 yılları arasında evli kaldığı Ivana Trump, 73 yaşında hayata gözlerini yumdu. Çekya doğumlu olan Ivana Trump, 1977'de Trump ile evlenmiş, ikili 15 yıl sonra 1992'de boşanmıştı.

ABD’nin eski Başkanı Donald Trump’ın ilk eşi Donald Jr., Ivanka ve Eric Trump’ın anneleri Ivana Trump’ın 73 yaşında hayatını kaybettiği bildirildi.

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın ilk eşi Ivana Trump 73 yaşında hayatını kaybetti

DONALD TRUMP ESKİ EŞİ İÇİN AÇIKLAMADA BULUNDU

Trump, sosyal medya platformu Truth Social üzerinden yaptığı açıklamada, "Ivana Trump, New York'taki evinde hayatını kaybetti. Sevenlerine bunu bildirmekten dolayı çok üzgünüm. O Harika ve ilham verici bir hayat süren güzel ve harika bir kadındı. Gurur ve neşesi üç çocuğu Donald Jr., Ivanka ve Eric'ti. Hepimiz onunla gurur duydukça o da onlarla gurur duyuyordu. Huzur içinde yat Ivana" dedi.

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın ilk eşi Ivana Trump 73 yaşında hayatını kaybetti - Resim : 2

TRUMP ÇİFTİ 15 YIL EVLİ KALMIŞLARDI

Eric Trump ise, annesinin "iş dünyasında bir güç, birinci sınıf bir sporcu, ışıltılı bir güzellik ve şefkatli bir anne ve arkadaş" olduğunu belirtti. Çekya doğumlu olan Ivana Trump, 1977'de Trump ile evlenmiş, ikili 15 yıl sonra 1992'de boşanmıştı. Trump, Ivana Trump’ın ikinci eşiydi. Trumo çifti, 1980'lerde ve 1990'larda New York'ta önemli isimler arasında yer alırken, ayrılıkları kamuoyunun yoğun ilgisine çekmişti.

İHA

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın ilk eşi Ivana Trump 73 yaşında hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Donald Trump Ivana Trump Donald Trump’ın ilk eşi hayatını kaybetti
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.