Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın evi neden basıldı?

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Florida'da bulunan Mar-A-Lago malikanesi FBI ekipleri tarafından basılmıştı. Trump, konuyla alakalı sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Sosyal medya heabından paylaşım yapan Akademisyen Deniz Ülke Arıboğan ise Trump'ın evinin basılmasıyla ilgili olasılıkları paylaştı. 

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Florida'da bulunan Mar-A-Lago malikanesine Federal Soruşturma Bürosu (FBI) ajanları tarafından baskın yapıldığını ve arandığı açıkladı. Donald Trump yaptığı  yazılı açıklamasında "Florida, Palm Beach'teki güzel evim Mar-A-Lago şu anda kuşatma altında, büyük bir FBI ajanı grubu tarafından baskın yapılıp işgal edildi" dedi.

TRUMP, YAZILI AÇIKLAMA YAPTI

Trump, yazılı açıklamasında, “Florida, Palm Beach’teki güzel evim Mar-A-Lago şu anda kuşatma altında, büyük bir FBI ajanı grubu tarafından baskın yapılıp işgal edildi, bu milletimiz için karanlık bir zamandır. Daha önce hiçbir ABD Başkanının başına böyle bir şey gelmedi.” ifadelerini paylaştı.

AKADEMİSYEN DENİZ ÜLKE ARIBOĞAN'DAN OLASI TAHMİNLER

Sosyal medya heabından paylaşım yapan Akademisyen Deniz Ülke Arıboğan ise Trump'ın evinin basılmasıyla ilgili olasılıkları paylaştı. 

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın evi neden basıldı? ile ilgili etiketler FBI Eski ABD Başkanı Donald Trump ev ev basılması Mar-A-Lago
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.