Eşiyle tartışıp evi terk eden Mustafa Sandal böyle ortaya çıktı!

Eşi Emina Sandal ile tartışıp evi terk ettiği iddia edilen Mustafa Sandal, perşembe gecesi oynanan Leipzig-Beşiktaş maçında görüntülendi.

Mustafa Sandal ile eşi Emina Sandal’ın herkesin kıskandığı evliliklerinin üzerinde kara bulutlar gezdiği, ünlü popçunun iki hafta önce Çubuklu’daki villasını terk ettiği öne sürülmüştü.

emina-mustafa-sandal13

MAÇ İZLERKEN GÖRÜNTÜLENDİ

Posta'da yer alan haberer göre; 15 gündür ortalarda görünmeyen Mustafa Sandal, perşembe gecesi Leipzig-Beşiktaş maçında ortaya çıktı. Ünlü şarkıcı, Beşiktaş Kulübü'nün eski başkanı rahmetli Mehmet Üstünkaya’nın kızı Aslı Üstünkaya ve bir grup Beşiktaşlı yöneticiyle Yeniköy’de bir lokantada maçı izledi.

Morali bozuk olan Sandal, Beşiktaş’ın 2-1’lik galibiyetine çok sevindi.

8531924

Eşiyle tartışıp evi terk eden Mustafa Sandal böyle ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Mustafa Sandal emina sandal boşandı aslı üstünkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.