Eşiyle tartışan kadın evin penceresinden atladı

Antalya'da eşiyle tartışan bir kadın intihar etti. 5. kattaki evlerinin penceresinden kendisini aşağıya atan kadın feci şekilde yaşamını yitirdi. Eşinin atladığını fark ederek aşağıya inen eşi ise sinir krizi geçirdi. İmntihar eden kadının psikolojik sorunlarının olduğu iddia edildi.

Olay, Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Etiler Mahallesi 826 Sokak üzerinde yer alan 13 katlı binanın 5’inci katında meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu belirtilen Makbule T., bilinmeyen bir nedenle eşiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından evin penceresine çıkan Makbule T., kendisini boşluğa bıraktı.

Eşiyle tartışan kadın evin penceresinden atladı

T.'nin düştüğünü gören eşi ve kızı hemen aşağıya inerek, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. Kısa sürede olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Makbule T.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından T.'nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Eşiyle tartışan kadın evin penceresinden atladı - Resim : 2

Makbule T.'nin hayatını kaybettiğini gören eşi ise sinir krizi geçirdi. Acılı eş 'Makbule neden yaptın' diye feryat etti.

Eşiyle tartışan kadın evin penceresinden atladı ile ilgili etiketler Antalya İntihar Kadın
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.