Eşiyle sokakta tartışan koca feci şekilde can verdi!

Türkiye Emine Bulut'un eşi tarafından katledilmesini konuşurken bir olay da Afyonkarahisar'da yaşandı. Boşanma aşamasında olan Tuncay D. ile Nazife D. sokak ortasında tartışıyordu. Nazife D. tartışmanın büyümemesi için otomobiline binip hareket etti. Tuncay D. otomobilin camından uzanıp eşini saçından tuttu. Sürüklenmeye başlayan Tuncay D., arkadan gelen araç ile eşinin otomobili arasında sıkışınca can verdi.

Olay, dün saat 15.30 sıralarında, Afyonkarahisar'ın merkez Harbiş Mahallesi'nde meydana geldi. Tuncay D., boşanma aşamasında olduğu eşi Nazife D. ile karşılaşınca, aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Nazife D., park halindeki otomobiline doğru yürümeye başladı. Bu sırada Tuncay D. de eşinin arkasından gitti.

Nazife D. otomobile bindiğinde iddiaya göre, Tuncay D., aracın açık camından elini sokup eşini saçından yakaladı. Tuncay D., Nazife D.'yi saçından çekerek otomobilden çıkarmaya çalıştı.

Eşiyle sokakta tartışan koca feci şekilde can verdi!

Bu sırada Nazife D., eşinin elinden kurtulmaya çalışırken otomobili hareket ettirdi. Tuncay D. de otomobille birlikte sürüklenmeye başladı. Tuncay D., arkadan gelen başka araç ile eşi Nazife D.'nin otomobili arasında sıkıştı.

Tuncay D. kanlar içinde yere yığılırken, diğer araçta bulunan K.K., kazada yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Tuncay D.'nin vefat ettiği belirlendi.

Eşiyle sokakta tartışan koca feci şekilde can verdi! - Resim : 2

K.K. ise olay yerinden yapılan ilk müdahalesinin ardından Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı K.K.'nin durumunun iyi olduğu belirtildi.

Tuncay D.'nin cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından morga konuldu. Polis Nazife D. ile kimliği açıklanmayan diğer aracın sürücüsünü gözaltına aldı.

Eşiyle sokakta tartışan koca feci şekilde can verdi! ile ilgili etiketler Afyonkarahisar kaza boşanma
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.