Eşiyle neden evlendiğini açıklayan Alişan'a tepkiler büyüyor... Bir tepki de Nihat Doğan'dan

Flash TV'de ekrana gelen Al Sana Haber programında sunuculuk yapan şarkıcı Nihat Doğan, iki çocuğunun annesi ve eşi Buse Varol için "Öpüşme sahnesi olmadığı için seçtim" diyen Alişan'a ateş püskürdü. Alişan'ın açıklamaları tepki çekti.


Türkücü Aişan eşi Buse Varol ile nede evlendiğini "Buse'yi bugüne kadar öpüşme sahnesi olmadığı için seçtim" sözleriyle açıklamıştı. Alişan'a bu sözlerinin ardından tepkiler yağarken bir tepki de Nihat Doğan'dan geldi.

Al Sana Haber programında Alişan'ın açıklamaları masaya yatırıldı. Nihat Doğan, Alişan için şu ifadeleri kullandı:


"Alişan ne zaman evlendi. Çocuğu ne zaman oldu? Evlendikten 7 ay sonra çocuk oldu. Bırakın şu işleri, bırakın ya! Düğünden bir gün önce Nihat Hatipoğlu imam nikahını yaptı. Alişan'ı kınıyorum. Buse buna sessiz kalırsa Buse'yi de kınıyorum. Her türlü kendiniz yalayıp, yutuyorsunuz. Esenyurt'tasınız, ekran önüne gelince de maşallah, Diyanet İşleri Başkanı olacaksınız. Buradan sesleniyorum. Diyanet İşleri Başkanlığı'na İzzet YıldızHan'ı, yardımcılığına da Alişan'ı atayın olsun bitsin. Kumar oynarsınız, onu yaparsınız, bunu yaparsınız, yalarsınız, yutarsınız. İş popülizme gelince, 'Karımı onu yaptırmam, bunu yaptırmam'. Halit Ergenç'in hanımı Bergüzar Koral, dizilerde öpüşmüyor muydu? Peki Bergüzar Korel, öpüşünce kötü kadın mı oluyor. Dünyanın da en onurlu, en güzel annesi. Üçüncü çocuğunu doğurdu. Şimdi Halit Ergenç şey mi oldu yani? Boynuzlu mu oldu?"

 

 

 

Eşiyle neden evlendiğini açıklayan Alişan'a tepkiler büyüyor... Bir tepki de Nihat Doğan'dan ile ilgili etiketler Alişan Buse Varol Nihat Doğan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.