Eşinin üzerine benzin döküp ateşe verdi

Tekirdağ'da tam anlamı ile bir vahşet yaşandı. Eşi tarafından üzerine benzin dökülen bir kadın ateşe verildi. Ağır şekilde yaralanan kadın İstanbul'da tedavi altına alındı. Eşini yakan Ekrem A. adlı koca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tekirdağ'ın Hacıköy Mahallesi'nde kan donduran bir olay yaşandı.

Eşini motosikletle ormanlık alana götüren Ekrem A. (29) ile karısı Ayşe A. (29) arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışma çıktı.

Tartışma sırasında Ekrem A. şişedeki benzini eşinin üzerine döküp çakmakla yaktı. Kadının vücudunu saran alevleri ilk olarak söndürmeye çalışan Ekrem A, daha sonra olay yerinden kaçtı.

Kendi imkanlarıyla alevleri söndürmeyi başaran Ayşe A, bulunduğu yerin ana yola uzak olması sebebiyle tam 2 kilometre boyunca yürüdü. Güçlükle ulaştığı yolda çevirdiği bir araç sürücüsünün yardımı ile Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'ne götürülen Ayşe A,'ya burada müdahale edildi.

Ağır yanıklar nedeniyle hayati tehlikesinin bulununan Ayşe A. bu sebeple İstanbul'daki özel hastaneye sevki gerçekleştirildi.

Şüpheli Ekrem A. ise jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Eşinin üzerine benzin döküp ateşe verdi ile ilgili etiketler Tekirdağ benzin Kadın İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.