Eşinin parmağını ısırarak koparttı

Ankara’da kavga ettiği karısının orta parmağını ısırarak koparttığı iddia edilen şahıs, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Olay Ankara Mimarsinan Mahallesi'nde meydana geldi. 133. Sokak’ta ikamet eden K.K. ve F.K. isimli karı kocanın kavgası kanlı bitti. Öğrenilen bilgiye göre, oğlu ile tartışmaya başlayan baba K.K. bir süre sonra kavga etmeye başladı.

ANNE, KAVGAYI AYIRMAK İSTEMİŞTİ

Anne F.K. araya girerek kavgayı sonlandırmak istedi ancak iddialara göre K.K. karısına da saldırdı. F.K. ve oğlunun iddialarına göre K.K., eşinin sağ elinin orta parmağını ısırarak koparttı.

Eşinin parmağını ısırarak koparttı

KAPIYA SIKIŞTIĞINI İDDİA ETTİ

K.K. arbede sırasında eşinin parmağının kapıya sıkışması sonucunda koptuğunu ileri sürdü. K.K.’nın yüzünde kan izleri olduğu görüldü. Polis, K.K.’yı sağlık kontrollerinin ardından ifadesini almak üzere karakola götürdü.

Eşinin parmağını ısırarak koparttı ile ilgili etiketler Ankara kadına şiddet koca dehşeti
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.