Eşinin ihanetine uğramıştı! Sadakatsiz oyuncusu Burak Sergen genç bir kadınla görüntülendi!

Geçtiğimiz aylarda eşi Nihan Ünsal'ın ihanetine uğrayan, ekranların büyük bir heyecanla izlenen dizisi Sadakatsiz'de Haluk karakterini canlandıran Burak Sergen, kendisinden yaşça küçük bir kadınla görüntülendi. Sergen ihanete yönelik detaylar sorulunca, "Zaten aldatıldığım kanıtlandı. Bu yüzden davanın sonuçlanmasını bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz haftalarda Gizem adında arkadaşı ile görüntülenen Burak Sergen, yine aynı kadın arkadaşı ile alışverişte görüntülendi.

"ALDATILDIĞIM KANITLANDI"

Alışveriş sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sergen "Alışverişe gelmiştik. Gizem arkadaşım, zaten tanışmıştınız." dedi. Koronavirüse yakalanıp iyileştikten sonra henüz yeni evlendiği eşi Nihan Ünsal tarafından aldatıldığını öğrenen ünlü oyuncu, "Zaten aldatıldığım kanıtlandı. Bu yüzden davanın sonuçlanmasını bekliyorum." ifadelerini kullandı.

"KENDİSİ ARKADAŞIM AMA..."

Snob Magazin'de yer alan habere göre; yanındaki arkadaşı ile aşk yaşadığı yönündeki iddiaların hatırlatılması üzerine Sergen "Kendisi arkadaşım. Ama şu boşanma süreci belli olsun o zaman netleşir durumlar." diyerek aşk yaşadığını reddetmedi.

Eşinin ihanetine uğramıştı! Sadakatsiz oyuncusu Burak Sergen genç bir kadınla görüntülendi!

Eşinin ihanetine uğramıştı! Sadakatsiz oyuncusu Burak Sergen genç bir kadınla görüntülendi! ile ilgili etiketler burak sergen Sadakatsiz
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.