Eşinin her hamileliğinde final oynadı, bebek erkek olduğunda kupayı kazandı!

Eşinin hamile olduğu her sene Euroleauge'de final oynadı. Erkek çocuğunun olduğu her sene kupayı kazandı.

Fenerbahçe'nin Euroleauge finalinde Olympiacos'un yıldız ismi Vassilis Spanoulis ile ilgili dikkat çekici bir tesadüf var. Yunan basketbol efsanesinin eşi Olympia Chopsonidou'nun hamile kaldığı yıllarda Euroleauge'de final oynamayı başaran Vassilis Spanoulis 3 kere bu kupayı kazandı.

span5

2009 yılında ilk çocuklarına bekleyen Olympia-Vassilis Spanoulis çifti o dönem Obradovicli Panathinaikos ile ilk Euroleauge şampiyonluğunu kazandı.

2012 yılında tekrar hamile olan Olympia Chopsonidou ardından o yıl yine Vassilis Spanoulis'un formasını giydiği Olympiacos İstanbul'da oynanan finalde şampiyonluğu kazandı.

Çift 2013 yılında 3'üncü çocuklarına hamile olduğunu duyururken, aynı yıl Vassilis Spanoulis Olympiacos ile üst üste 2'inci Euroleauge şampiyonluğunu kazandı.

2015 yılında 4'üncü çocuklarını bekleyen Olympia-Vassilis çifti o sene ise Euroleauge şampiyonluğunu kazanamasa da final oynadı ve Real Madrid'e yenilerek 2.'incilikle yetindi.

span1

BU KEZ KIZ MI ERKEK Mİ?

Burada dikkat çeken önemli bir özellik ise kupayı kazandığı finallerin senesinde Spanoulis'in eşi 3 erkek çocuk doğurdu.
Kaybedilen finalde o sene aileye kız çocuğu geldi. Şimdi merak edilen konu, Fenerbahçe finali öncesinde eşinin yine bebek beklediği Yunanistan basınında yer alırken, Spanoulis'in bu kez kız mı, erkek bebeği mi olacak?

5'inci çocuklarına hamile kalan Olympia'nın eşi Spanoulis, CSKA karşısında bir süprizi gerçekleştirdi ve son şampiyonu eleyerek adını finale yazdırdı. Spanoulis son çeyrekte 10 sayı toplamda 14 sayı çıkararak takımı finale taşıdı.

Eşinin her hamileliğinde final oynadı, bebek erkek olduğunda kupayı kazandı! ile ilgili etiketler Final Four Fenerbahçe spanoulis olympiacos final
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.