Eşinin gönderdiği dolarlarla süslü çiçek tepki topladı!

Sosyal medya yayıncısı Dilan Polat'a eşi çiçek görünümlü para göndermesi sosyal medyada "Görgüsüzlük" tartışmasını başlattı.

Sosyal medya hesabından sık sık eşinin yaptığı gösterişli sürprizleri paylaşan fenomen Dilan Polat, son olarak dolarlardan yapılmış çiçek ve pırlantasını paylaştı. Birçok güzellik merkezi bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, eşinin kendisine yaptığı pahalı jestlerle sık sık adından söz ettiriyor.

Daha önce eşinin kendisine aldığı lüks arabaları, açtığı mücevher mağazasını ve evi güllerle donattığı birçok video paylaşan Polat, son olarak hediye gelen dolardan ve pırlantadan oluşan hediyesini paylaştı.

"GÖRGÜSÜZLÜK"

Instagram'da 4,3 milyon takipçisi bulunan Dilan Polat'a eşinden onlarda 100 dolar, kırmızı gül ve pırlatan oluşan hediye geldi. O anları Instagram hesabından yayınlayan Polat, "Paşa kocam" notunu düştü. Fenomenin videosu kısa sürede sosyal medyada gündem olurken tepkiler de beraberinde geldi. Birçok kullanıcı, Polat'ın paylaşımına "Bu yaptığın görgüsüzlük" ve "Profilinizi görgüsüzler olarak değiştirin" yorumu yapıldı.

İŞTE DİLAN POLAT İÇİN YAPILAN YORUMLAR

 Eşinin gönderdiği dolarlarla süslü çiçek tepki topladı!

 

 

Eşinin gönderdiği dolarlarla süslü çiçek tepki topladı! ile ilgili etiketler Dilan Polat Dolar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.