Eşini, telefonuna gelen ‘Son umudumsun’ mesajını görünce bıçaklamış!

Adana’da cezaevinden çıkan eşi Mahmut Nogan tarafından (25) bıçaklanan Sevimgül Nogan (26) hayati tehlikeyi atlatamadı. Tutuklanan kocanın annesi Emine Taşkınlar ise "Sevim’e, Mahmut’un cezaevi arkadaşı Adem, ‘Sen, benim son umudumsun’ şeklinde mesaj göndermiş. Mahmut, mesajı görünce sinirlendi” diye konuştu.

Olay, 12 Kasım akşamı saat 20.30 sıralarında Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi’ndeki 3 katlı binanın en üst katındaki dairede meydana geldi. İddiaya göre, bir süre önce cezaevinden çıkan Mahmut Nogan (25) ile eşi Sevimgül Nogan, arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Mahmut Nogan, eşini 4 yerinden bıçaklayarak, yaraladı. Kanlar içinde kalan Sevimgül Nogan’ı, eşi Mahmut Nogan taksiyle Seyhan Devlet Hastanesi’ne götürdü. Hastane polisine kendisini yaraladığını söyleyen kadın, ameliyata alındı. Genç kadın, hemşirelere ise kendisini eşinin yaraladığını söyledi.

Eşini, telefonuna gelen ‘Son umudumsun’ mesajını görünce bıçaklamış!

'YANLIŞLIKLA YARALADIM’

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Mahmut Nogan’ı çelişkili ifadeler vermesi üzerine gözaltına aldı. Nogan, sorgusunda, “Cep telefonuna mesaj geldi. Bakmak istedim, göstermedi. O sırada boğuşurken elimdeki bıçakla yanlışlıkla yaraladım” dedi.

Eşini, telefonuna gelen ‘Son umudumsun’ mesajını görünce bıçaklamış! - Resim : 2

TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mahmut Nogan, tutuklandı. Halen hastanede tedavisi devam eden Sevimgül Nogan ise hayati tehlikeyi atlatamadı.

Eşini, telefonuna gelen ‘Son umudumsun’ mesajını görünce bıçaklamış! - Resim : 3

‘SEN, BENİM SON UMUDUMSUN’ MESAJINA SİNİRLENMİŞ

Öte yandan Mahmut Nogan’ın annesi Emine Taşkınlar, oğlu cezaevindeyken gelini Sevimgül Nogan’ın başka erkeklerle görüştüğünü öne sürerek, “Uzun süredir tartışıyorlardı. O gün de Mahmut, Sevim’e ‘Telefonunu göster’ dedi. Mahmut’un cezaevinden arkadaşı Adem B., ‘Sen, benim son umudumsun’ şeklinde bir mesaj göndermiş. Mahmut bu mesajı görünce sinirlendi. Kendini yerden yere attı. Mutfaktan çıktığımda, Sevim’in yerde kanlar içerisinde yattığını gördüm” dedi.

DHA

Eşini, telefonuna gelen ‘Son umudumsun’ mesajını görünce bıçaklamış! ile ilgili etiketler Adana mesaj cezaevi kadına şiddet Kadın Cinayeti karısını bıçakladı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.