Eşini saatlerce dövüp aç bıraktı

Gün geçmiyor ki kadınlara yönelik vahşice bir şiddet vakasına ilişkin haber ve görüntüler ortaya çıkmasın. Bu kez yer Kocaeli. Körfez ilçesinde yaşayan Veli Erbaç adlı şahıs, eşi Ayten Erbaç'ı 2 gün aç bırakıp eli yüzü morarana kadar dövdü. Sosyal medyada talihsiz kadının görüntülerinin paylaşılması üzerine gözaltına alınan Veli Erbaç tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde yaşayan Veli Erbaç adlı kişi iddiaya göre eşi Ayten Erbaç'ı gözleri morarıncaya kadar dövüp 2 gün boyunca bir odaya kilitledi. 2 gün boyunca eşine su ve yemek vermediği ileri sürülen Veli Erbaç'ın eşine uyguladığı şiddet çocuklarının annelerinin görüntüsünü sosyal medyada paylaşması ile ortaya çıktı. 

Eşini saatlerce dövüp aç bıraktı

Sosyal medyada büyük tepki çeken görüntülerin ardından Veli Erbaç polis ekiplerince gözaltına alındı. Eşine acımasızca şiddet uygulayıp, aç ve susuz bıraktığı iddia edilen Veli Erbaç çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Erbaç'ın tutuklandığını sosyal medya hesabından, "Emniyet birimlerimiz tarafından gözaltına alınıp adli makamlara teslim edilen sanık tutuklanmıştır" sözleriyle duyurdu.

Eşini saatlerce dövüp aç bıraktı - Resim : 2

Eşini saatlerce dövüp aç bıraktı ile ilgili etiketler Kocaeli Şiddet veli erbaç ayten erbaç Seddar Yavuz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.